Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Min hverdag

Bryd tabuet: Det der er svært at snakke om

11. november 2017

Spørger du om min personlige holdning, til samfundets udvikling.. så synes jeg delvist det tager en ærgerlig retning. Vi skaber et “performer” samfund, hvor alle skal være bedre end den anden. Selvom det ikke rigtig kan lade sig gøre, og ej heller er særligt sund for vores mentale tilstand. Jeg er generelt modstander af denne tilgang til livet.

Det er okay, ikke at være okay

Jeg selv, forsøger at tale så åbent om det at være stresset som muligt. For man kan være det i højere og mindre grad. Man kan falde ind og ud af tilstanden. For mig er det vigtigste dog, at man erkender, at man ikke altid kan løse alle verdens problemer alligevel.

Som de fleste andre studerende, med et liv ved siden af har prøvet, så oplever jeg også perioder med mere stress end andre. Det kan være svært at finde en balance, der ALTID fungerer. Faktisk har jeg endnu ikke prøvet det? Nogle uger har jeg brug for at læse mere end andre. Nogle uger er der brug for at jeg arbejder mere end andre. Nogle gange falder disse uger sammen, og andre uger kan man tage en slapper. Der findes aldrig en konstant rytme, hvor alt er afbalanceret i forhold til hinanden. Og det er okay! For sådan er det for de fleste.

Sig det nu!

En anden ting, jeg ikke forstår.. det er at det pludselig ikke er blevet okay at spørge om hjælp? Hvad pokker er det for noget! På arbejdet spørger jeg, hvis der er noget jeg ikke forstår. Og ligeså, skulle det være okay at sige – jeg kan sgu ikke lige finde ud af mit liv, så jeg må hellere spørge nogle der kan hjælpe mig! Men det gør man ikke?
Jeg overhørte en pige på mit universitet sige til en veninde:” Hvis nogle spørger så har jeg det fint, men faktisk er jeg mega stresset”. Hvad pokker er det for noget? Hvorfor skal vi lyve os perfekte? For det er der ingen af os der er! Så sig det dog højt for pokker. Det er okay! Og det hjælper faktisk at snakke med andre om.

Stress coach

Når jeg har nogle perioder i mit liv, hvor jeg føler det hele ramler ned over mig og jeg hverken kan finde hoved eller hale i mit liv (primært min skole). Så får jeg en tid hos en stress coach. Min stress coach hedder Majbritt, og hun er sindssygt dygtig! Jeg var hos hende første gang, da jeg gik i 3.g. Det var et langt forløb, men det har givet mig så meget! Jeg bruger stadig mange af hendes metoder, til at få styr på mit tankemylder.

Lige for tiden, kæmper jeg med to økonomi-fag på mit uni, som jeg skal bestå for at kunne fortsætte min kandidat. Det giver mig uro i sindet, og jeg kan mærke at det fylder rigtig meget. Jeg begynder at tvivle enormt meget på mig selv og min kunnen. Fordi det bestemt ikke er inden for mine spidskompetencer, at lave regnskaber og andet inden for økonomi. Det kan godt tage over, og i disse perioder går jeg til Majbritt, for at få de værktøjer jeg har brug for – for at få styr på mine tanker og bekymringer.
Hun hjælper med at sætte alle mine tanker i kasser, og så kan jeg ligesom bedre holde orden i mine følelser. Jeg kan sortere i tankerne, og “smide de tanker ud” som ikke gør noget godt for mig. Mit stressniveau sænker sig med det samme, og jeg sover betydeligt bedre om natten, når jeg har besøgt hende.

DU ER SEJ

Jeg kan kun anbefale, at man søger hjælp – hvis man er ude hvor man ikke selv kan svømme i land. Man behøver ikke at skrabe bunden før man søger hjælp. Helst skal man jo faktisk gøre det, imens man stadig har overskuddet til at samle sig selv op! Jeg synes det er SEJT når man spørger om hjælp! For vi har allesammen brug for hjælp, til et eller andet!

Hvad gør du, når du er stresset? 

Tak fordi du læste med ❤️

 • Svar
  Sofia
  12. november 2017 den 15:53

  Super godt indlæg. Har selv overvejet ,om det ville være en gode ide at gå til en stresscoach, da livet som en uni studerende kan været ret krævende nogen gange! 🙂

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   12. november 2017 den 20:27

   Det kan virkelig være krævende, og især hvis man også skal balancerer job, kæreste og veninder ved siden af! Det kan virkelig godt give nogle nedsmeltninger ind og i mellem, og det behøver det slet ikke! Hvis man selv føler, at man har brug for det – så vil jeg virkelig også anbefale at man gør det. For mig, har det gjort en verden til forskel og jeg har fået rigtig mange værktøjer, til at håndtere stress i hverdagen 🙂

   Knus Camilla <3

Skriv svar