Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Drmmer om store cocktails og pink hr! Uden at vide
 • Utroligt man kan have det s sjovt nr man er
 • Jeg er s pave stolt Min seje lillebror med et
 • Jeg er typen der kber blomster til sig selv Jeg
 • At klappe sm sde geder er nsten helt terapeutisk I
 • Ad This holographic lipgloss from essencecosmetics is insane Wearing
 • I dag er dagens arbejdsstation en rd velourstol med kaffe
 • Har nu en tan der er god nok til at
Konkurrence

ADVENTSKONKURRENCE(R)

20. november 2017
adventskonkurrence

1. Adventadventskonkurrence

Jeg har GLÆDET mig så meget til julen, og nu er den her endelig! Derfor skal I heller ikke snydes, for en FANTASTISK adventskalender. Kalenderen tager form som en konkurrence, men man kan deltage alle 4 søndage! For julen er hjerternes fest, og hvad er mere hjerteligt end at give lidt ud af alt det gode?

Det vil være sådan, at den første konkurrence går igang fredag d. 24/11, og kører frem til mandag d. 4/12. Her vil jeg trække vinderen, og få sendt første gave afsted. MEN allerede søndag d. 3/12 sættes en ny konkurrence igang! Den sidste vinder vil blive trukket d. 24/12!

Betingelser for deltagelse

 • Like opslaget
 • Skriv “Advent ❄️”
 • Tag én veninde

Link til opslag: https://www.facebook.com/camillavingaardblog/posts/545884705762338

Vinderen af 1. adventskonkurrence

Vinderen blev Hanne Lassen ❤️

Hvad kan du vinde?

I den første adventskonkurrence er der hele TO ting på højkant! Du kan vinde en super lækker hårolie fra Biosilk og en håndmaske fra Natura Siberica.

camillavingaard.dk , Biosilk silk therapy

Hårolien er mit vintermusthave! Den dufter super lækkert, og består af silkedråber der genopbygger håret og spaltede spidser. Den kan både bruges i vådt og tørt hår. Den modvirker frizz, og giver et smukt shine i håret. Jeg har sat den på denne første konkurrence, fordi jeg tænker at – alle har da brug for ekstra hårpleje når nu vinteren for alvor melder sin ankomst?

Den anden præmie (for ja, du kan da vinde begge ting!) er den ultimative maske til tørre hænder. Den dufter af blomster og honning, og den forkæler i den grad tørre hænder. Masken er super drøj i brug! Der står at resterne bare skal skylles væk under varmt vand, men min hud suger altså hele masken i sig.

Gå vinteren i møde med skinnende og velplejet hår, og silkebløde hænder! ❄️

  Skriv svar