Husk at du kan følge mig på Instagram

 • De sm trdlse hretelefoner var et fantastisk godt kb! De
 • Sndag p en mandag! Jeg er klar til at
 • Cravings on a sunday Tb to a fun day in
 • Som gte og kmpe familiemenneske bliver jeg lykkelig af at
 • Rise and shine
 • Sov godt Olde
 • Jeg har ikke opdateret bloggen lnge men det er den
 • Er jeg den eneste der er begyndt at tlle ned
Makeup

Makeupbørste revolution

4. oktober 2017
camillavingaard.dk

Revolution makeupbørster

camillavingaard.dk

Selvom jeg primært bevæger mig inden for området livsstil, så har jeg, efter jeg begyndte at blogge for Luxplus, fået en væsentlig større viden om skønhed.. og især hud- og hårpleje!

Jeg lider desværre (stadig) af fedtet og sensitiv hud. Det er en sindssygt irriterende! For så er det faktisk skide svært, at finde den HELT RIGTIG makeup. Og ikke nok med det, så kan det faktisk også være svært, at finde redskaber der lægger makeuppen pænt, uden at klumpe!

Revolution makeupbørster

Ja.. ikke nok med, at de er sindssygt smukke (kan man sige det om makeupbørster?). Det synes jeg i hvert fald, at de er. Helt rosa metallic, med kridhvide børster. Børsterne er vildt bløde. Den store er ikke lige så tæt med hår, som de to mindre er. Men det skyldes, at børsterne har et forskelligt formål.

Den store børste, er den perfekte pudder børste! Jeg bruger den faktisk primært til min baking powder fra MUA. For den børster blidt det overskydende pudder væk. Har du en løs pudder, så er den også rigtig god – men jeg er ikke sikker på, hvor god en dækning du vil få, hvis du bruger den med en kompakt pudder?

Den forreste lille børste er en blush børste. Det runde hoved er perfekt til, at lægge en naturlig glød på kinderne. For mig er det vigtigt, at man ikke får KNALD røde kinder. Det skal bare være en lækker og naturlig glød.
Men for at få den perfekte glød, synes jeg personligt at lidt contour i ansigtet er på sin plads.. og det skal selvfølgelig på, inden den røde farve. Her bruger jeg en blød contour makeupbørste, for at gøre det så naturligt, og let for mig selv, som muligt.

Faktisk nænner jeg næsten ikke at bruge børsterne, fordi jeg synes de er så flotte (og æstetiske).

camillavingaard.dk

Her kan de købes

>> Revolution Contour/Foundation børste 

>> Revolution blush børste

>> Revolution pudder børste

 • Svar
  Mia / sortpastel.dk
  4. oktober 2017 den 17:52

  Jeg elsker at prøve nye makeup børster! Det er altså med til at gøre makeup bedre 🙂 Har lige bestilt nogle fra bh cosmetics, som jeg er mega spændt på at prøve 😀

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   9. oktober 2017 den 16:37

   Jamen det er så rigtigt! Og der findes jo børster til ALLE steps i en makeup nu til dags. Man må virkelig følge med i udviklingen!

   Xx Camilla

Skriv svar