Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I morgen str jeg bag kameraet nr vi p experimentarium
 • Nogenlunde sdan har jeg det lige nu I dag finder
 • I morgen bliver det 18 grader og jeg er faktisk
 • Min seje veninde Ida har startet sin egen virksomhed med
 • Prver at komme min maveinfektion til livs med sknekost og
 • Gave Ls om Kbeauty billige hudpleje produkter og koriicosmetics
 • Nr Dolly photobomber mine billeder photobomb
 • Jeg drmmer om is p stranden til morgenmad p sdan
Hudpleje

Glo Theraeputics // Gaven til den urene hud

25. oktober 2017
Glo Therapeutics. Camillavingaard.dk

Glo Therapeutics. Camillavingaard.dk

Til dem der har læst med længe, ved at én af de ting jeg kæmper med.. er uren hud! Nogle perioder er de værre end andre. Jeg selv havde aldrig hørt om Glo Therapeutics, før jeg var til en lille skønhedsaften hos Holm & Bertung PR.

Hvad er Glo Therapeutics?

Glo Therapeutics er et klinisk hudpleje koncept, specielt udviklet til at skabe en synlig forandring i huden. I disse produkter får du den helt rigtige behandling til din hud, uanset hudtype! Glo Therapeutics har formået at lave produkter, der gennem en kombination af intensiv forskning og brug af innovativ teknologi, der indeholder en høj koncentration af aktive ingredienser. Det er med til at gøre en kæmpe forskel for din hud!

Glo Therapeutics 

 • Er fri for parabener.
 • Har høj koncentration af aktive ingredienser. 
 • Indeholder mange innovative ingredienser.

Forebygger akne udbrud

Step 1, i at få en smukkere hud med produkter fra Glo Therapeutics, er at rense huden med Clear Acne Cleanser. Den både behandler og forebygger udbrud, samtidig med at den renser huden i dybden. Produktet indeholder små korn, der renser og sliber hudens overflade.

Step 2, er nok det nemmeste. Salicylsyren i disse lækre pads, nedbryder overskydende sebum, og giver balance til den fedtede hud. Disse pads hjælper med at bekæmpe selve bakterien i akne.

Glo Therapeutics

Fordi du fortjener det

Glo Therapeutics Cucumber Recovery Mask, er til dig – fordi du fortjener det! Masken reducerer inflammationen i huden, reducerer fine linjer i huden og får huden til at se friskere ud. Denne maske er nænsom nok, til at blive brugt på sensitiv hud. Masken efterlader huden hydreret og silke blød. Lad bare masken sidde i 10 minutter, efter du har renset din hud. Du vil kunne mærke en tydelig forskel efter brug!

Glo Therapeutics

Selvfølgelig vil jeg altid anbefale dig, at du bruger en god og fugtgivende ansigtscreme når du er færdig med din hudpleje rutine!

Dette indlæg er sponsoreret

  Skriv svar