Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Hårpleje Skønhed

Bayalage-formation

17. oktober 2017
camillavingaard.dk

camillavingaard.dk

En bayalage transformation hos Helen Lucca

Jeg kan ikke sige det nok. Helen er den BEDSTE! Så det er altid med stor glæde, at jeg lægger mit hår i hendes hænder, klar til et nyt hår-eventyr. Det nyeste eventyr, var en mere klassisk hårfarve – eller rettere, det er Helens store specialitet. Dét hun virkelig bare KAN, næsten med lukkede øjne. Det er virkelig fascinerende, at et menneske kan være så uendelig dygtig til sit arbejde! Jeg er mildest talt imponeret.

Klar til efteråret ?

Jeg har i meget lang tid, haft lyst hår. Faktisk i flere år. Det er ret sjældent, jeg kaster mig ud i det mørke nuancer. Primært fordi mit hår vokser latterligt hurtigt (ja, luksus problem – men irriterende, når man farver hår så ofte). Det giver mig altså en lys udgroning, i en ellers mørk manke. Men jeg har virkelig fået mange positive reaktioner, på det mørke hår. Det passer åbenbart godt til mine grå/grønne øjne, og min blege hud! Hvem havde set den komme?? ?

Fra lys til mørk

Før

camillavingaard.dk

Halvvejs

camillavingaard.dk

Eftercamillavingaard.dk

Er det ikke fantastisk? Jeg synes hånden på hjertet, det er sand kunst. Jeg er så dybt imponeret. Aldrig i livet, om nogen anden får lov til at røre mit hår, udover Helen!

Girl crush ❤️

Besøg Helen Lucca på hendes Facebook, Instagram eller blog.

Læs også om mit første besøg hos Helen her.
Eller Helens version.

  Skriv svar