Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Livsstil

Sukkerfri på 28 dage

13. september 2017
camillavingaard.dk

camillavingaard.dk

Sukkerfri i 28 dage

Skal du være med? 

I sidste uge satte jeg mig det mål, at jeg ville holde mig sukkerfri i 14 dage. Onsdag spiste jeg havregryn med sukker på. Fredag var jeg til familiefødselsdag, så jeg spiste is, slik og drak Pepsi Max. Lørdag var jeg hos mine forældre, og drak Pepsi Max. Søndag var jeg på Mac Donalds…. behøver jeg at sige mere?

Nemmere med lidt hjælp

Jeg tror på, at sådan nogle aftaler er nemmere at holde, når man er flere om den! Derfor har jeg faktisk brug for din hjælp. Jeg har lavet en gruppe på Facebook der hedder “Sukkerfri i 28 dage med Camilla Vingaard”. Her er det min tanke, at jeg i hvert fald hveranden dag opdatere med op- og nedture. Gode opskrifter på LETTE sunde retter! Snacks til madpakken, og selvfølgelig vil jeg også dele, når jeg ikke kan holde det. For selvom det er forbudt, så kan jeg jo ikke gå helt uden noget som helst i 28 dage! Jeg får brug for en müslibar en gang imellem. Alt med måde!

FIND GRUPPEN HER

Det vigtige i det her projekt, er selvfølgelig at man bakker hinanden op! Vi har hver vores (travle) hverdag, og nogle dage er der bare mere overskud til at holde sukkerfri kur end andre!

Hop ind på gruppen, og vær’ med! Jeg lover det bliver skide hyggeligt ❤️

  Skriv svar