Husk at du kan følge mig på Instagram

 • ReklameGave Jeg er stadig helt forelsket i den lyserdehellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Ferie det er LIGE mig ferie vinterferie selfie lipgoals essencecosmeticshellip
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Jeg har fet de var KMPE! Ls mere phellip
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
 • hautestockco
Lifestyle Mit Liv

Sukkerfri på 28 dage

13. september 2017
camillavingaard.dk

camillavingaard.dk

Sukkerfri i 28 dage

Skal du være med? 

I sidste uge satte jeg mig det mål, at jeg ville holde mig sukkerfri i 14 dage. Onsdag spiste jeg havregryn med sukker på. Fredag var jeg til familiefødselsdag, så jeg spiste is, slik og drak Pepsi Max. Lørdag var jeg hos mine forældre, og drak Pepsi Max. Søndag var jeg på Mac Donalds…. behøver jeg at sige mere?

Nemmere med lidt hjælp

Jeg tror på, at sådan nogle aftaler er nemmere at holde, når man er flere om den! Derfor har jeg faktisk brug for din hjælp. Jeg har lavet en gruppe på Facebook der hedder “Sukkerfri i 28 dage med Camilla Vingaard”. Her er det min tanke, at jeg i hvert fald hveranden dag opdatere med op- og nedture. Gode opskrifter på LETTE sunde retter! Snacks til madpakken, og selvfølgelig vil jeg også dele, når jeg ikke kan holde det. For selvom det er forbudt, så kan jeg jo ikke gå helt uden noget som helst i 28 dage! Jeg får brug for en müslibar en gang imellem. Alt med måde!

FIND GRUPPEN HER

Det vigtige i det her projekt, er selvfølgelig at man bakker hinanden op! Vi har hver vores (travle) hverdag, og nogle dage er der bare mere overskud til at holde sukkerfri kur end andre!

Hop ind på gruppen, og vær’ med! Jeg lover det bliver skide hyggeligt ❤️

  Skriv svar