Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Rejser

Panik inden afrejse

18. september 2017
camillavingaard.dk

camillavingaard.dk

Kommer vi overhovedet til Rom?

Ryan Air har for nogle dage siden meldt ud, at de aflyser 2500 afgange over de næste 6 uger. Det svarer til ca. 40 – 50 aflysninger OM DAGEN. Det er selvfølgelig globalt set.. men alligevel! Hvilke afgange? Det vides ikke. Det finder vi formentlig først ud af, når vi står i lufthavnen? Tak for ingenting? Vi rejser lige om lidt, men jeg er i virkeligheden mere nervøs for, at vi slet ikke kommer afsted. Det ville være skide ærgerligt (mildest talt).

Grunden til aflysningerne

Det er åbenbart først lige gået op for Ryan Air, at deres ansatte har krav på at holde ferie? Hvordan kan det komme som en overraskelse? Det fatter jeg ikke! Jeg ved godt, at man ikke bør flyve med et flyselskab, der har så dårlige arbejdsvilkår for deres ansatte, og som tydeligvis ikke er til at stole på? Men når man er studerende, er der ikke så mange andre muligheder?

Det er et kort indlæg, men er lige nødt til at dele min STORE frustration! For jeg vil nede til sol, varme og kolde drinks sammen med P! Selvom vi også var på sommerferie, så trænger vi til ferie igen. Og vi trænger i den grad, til at være lidt sammen! Bare ham og jeg i store smukke Italien. Hvem har ikke det?

Der er panik i det lille hjem, her lige før afrejse! Kryds fingre for, at vi kommer afsted ??

Psst… følg med på min snapchat

  Skriv svar