Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag

Hvordan siger man op?

28. september 2017

Hunkemöller summer event

Som du nok har udledt af indlæggets overskrift, så handler det her indlæg altså om at sige op. For det har jeg gjort. I Hunkemöller. Det kommer sig af, at jeg har fået nyt job og desværre ikke kunne balancere to jobs og et fuldtidsstudie.

Hvorfor sige op?

Once a Hunkemöller girl, always a Hunkemöller girl ❤️

Jeg har været i Hunkemöller i 2,5 år cirka. Jeg har været i den samme butik, og var med til at gøre den klar inden den slog dørene op for kunder. Det har været en fantastisk rejse, jeg har udviklet mig sindssygt meget. Jeg har mødt MANGE nye mennesker. Både ved den tætte kundekontakt, men også mine helt fantastiske kollegaer! Teamet er blevet skiftet ud et par gange efterhånden. Men de søde piger der står i butikken nu, er klart det sjoveste team jeg har arbejdet sammen med, i min tid i butikken! Det gjorde ondt, da jeg skulle aflevere nøglerne. Det gjorde ondt, da jeg skulle sige op. Heldigvis var min chef super forstående, og vildt glad på mine vegne!

Hunkemöller Ambassadør

Enden på min tid i butikken, betyder desværre også, at jeg ikke kan fortsætte som ambassadør for Hunkemöller. Det er jeg faktisk vildt ked af. Ikke nok med, at jeg mødte mange nye mennesker – fra hele Europa. Så lærte det mig også meget om kulturforståelse, sprog og hvordan man fører en international forretning. Jeg nød tiden som ambassadør, og må så tage minderne med mig videre!

Hvad så nu?

Nu… har jeg fået nyt job! Det skete faktisk ganske kort tid efter, at jeg blev optaget på mit nye studie. Jeg er blevet ansat som studentermedhjælper på Experimentarium. Jeg sidder i den digitale afdeling, og udfolder mig kreativt på sociale medier, og som journalist… nogen Ulla bliver jeg nok aldrig. Men jeg prøver da! Det er fedt, udfordrende og noget helt andet end butiksarbejde. Det er jo meningen, men det er noget af en omvæltning!

Jeg synes det er fantastisk, at der sker så mange ting i mit liv! Men jeg har svært ved at følge med. Jeg har ikke meget tid til at pleje mine venskaber. Jeg forsømmer vidst også min familie lidt. Jeg forsømmer helt sikkert P. Og selvom jeg ikke laver andet, så forsømmer jeg også min skole. For jeg kan ikke følge med. Når jeg ikke laver noget der er skole relateret, har jeg dårlig samvittighed. Men jeg har også behov for, at lægge det hele på hylden en gang i mellem.
Det var rigtig dejligt at være i Rom! Nu må jeg holde ud, indtil der er efterårsferie om 3 uger.

Det er ikke for at klynke, men føj der er fart over feltet. Og det er altså grunden til, at der har været så stille her på bloggen!

  Skriv svar