Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Skønhed

// GIVEAWAY PÅ FACEBOOK //

7. september 2017
Giveaway på Facebook

Giveaway på min Facebookside

Giveaway på Facebook

Jeg har været  fraværende de sidste uger! Det går mig virkelig på, men jeg har simpelthen ikke haft tid..

Nu har jeg taget mig 5 minutter, efter et langt bad – til lige at skrive lidt her på bloggen.

For at gør flere lange historier kort, så har jeg sagt op i Hunkemöller. Fået et nyt job. Startet på nyt kandidat studie. Ind imellem alt det nye, prøver jeg så at være menneske og bevare roen. Det er svært! Når jeg står op, ved jeg ikke hvilket ben jeg skal stå på? Hvad er min plads i de mange nye ting? Jeg bliver rundforvirret. Men det tænker jeg er ret normalt. Til gengæld kan jeg glæde mig over, at jeg går ud som et lys når hovedet rammer puden! Jeg er simpelthen så udkørt om aftenen. Af at bruge mit hoved SÅ meget.

Jeg vil gerne undskylde mit fravær, og jeg glæder mig til at få mere overskud – til at give jeg flere skønhedstips (for jeg har mange gemt i ærmet), fortælle om de mange spændende ting der sker og komme ind i en god blogrutine.

Som et plaster på såret, så holder jeg en giveaway med mit FAVORIT produkt for tiden! Den mest fantastiske og revolutionerende hårolie ever! Det er et musthave ❤️

DELTAG I MIN GIVEAWAY HER

Giveaway med et twist

Giveaway på Facebook

Bonus: Hver gang opslaget rammer 250 nye likes, smider jeg et ekstra produkt i puljen! 

For jeg vil selvfølgelig dele alle mine yndlingsprodukter, med jer! Derfor starter vi med en lækker hårolie, for den har reddet mine spaltede spidser.. FOR REAL! Du kan læse mere om hårolien her.

Jeg lover, at blive bedre til at dele mere regelmæssige indlæg. Det skylder jeg jer dejlige mennesker, der trofast følger med på min blog ❤️

Vinderen bliver trukket d. 30/9/2017. Der trækkes én vinder.

 • Svar
  karina sørensen
  10. september 2017 den 16:35

  Kære Camilla <3 du gør det så godt ! og du skal ikke undskylde for noget ! du er en ener som jeg elsker ! jeg elsker dig ikke for den naturligvis kan , men jeg elsker dig for den du er <3 mange knus & tanker Karina fra RIBE <3

Skriv svar