Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Livsstil

Derfor er morgenkaffe så vigtigt!

11. september 2017
camillavingaard.dk

camillavingaard.dk

Kaffe er mit zen

Det lyder måske dumt.. men når jeg sætter mig i sofaen med en kop kaffe, er det de 5 minutter jeg tager mig, til mig selv. Jeg ved det bliver en travl dag, og derfor er det vigtigt, at jeg giver mig selv lov til at få 5 minutters fred. Med mit nye studie, skal jeg bare pisse tidligt op hver dag.. så i virkeligheden kan jeg heller ikke komme ud af sengen, medmindre jeg får noget kaffe! Det tror jeg så til gengæld vi er mange om. Kaffe er et overlevelsesredskab til voksne.. selvom jeg ikke synes, jeg er sådan rigtig voksen. Vil jeg nogensinde det? Formentlig ikke!

Når jeg skal ned i gear

Når jeg virkelig skal slappe af, så laver jeg kaffe og sætter en spilleliste på, på Spotify, som er en blanding af beroligende musik. Lige for tiden er det spillelisten “Gear ned”, som du kan finde her. Oftest tænder jeg lidt stearinlys omkring vores spisebord, og så sætter jeg mig faktisk ned, som jeg har gjort idag, og blogger lidt. Her kommer jeg ud med alt det jeg går med.. som en slags dagbog? I kan følge med i! En åben dagbog, er den bedste beskrivelse.

Undgår stress

Tilbage til emnet..
At sidde med min morgenkaffe, er min måde at undgå at blive en stresset maskine. I et samfund der har så travlt, er det bare min måde at undgå, at blive en maskine og ultimativt, er det min måde, hvorpå jeg undgår at få stress. For især med et kandidat studie, 20 timers arbejde og et hav af lektier – kan man hurtigt gå ned på det.

Hvad gør kaffe for dig?

  Skriv svar