Husk at du kan følge mig på Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
Lifestyle Mit Liv

Bare kald mig Cand.Negot

26. september 2017
camillavingaard.dk

camillavingaard.dk

ENDELIG får jeg skrevet det her indlæg! Mine faste læsere, har nok fulgt med i det sidste halve år, hvordan jeg er blevet færdig med min BA. Usikkerheden om min fremtid, og mine store frustrationer i den forbindelse. Jeg fik jo 3x afslag på mine Uni ansøgninger til en kandidat. Men uheldet vendte! Jeg søgte nemlig ind igen på 2. runde, på SDU i Odense.. og her skulle det vise sig, at jeg blev optaget! Helt præcist d. 10 august, og jeg skulle starte 1. september. Jubii!

Cand.Negot i Engelsk og Internation Communication Management

Jeg pendler nu til Odense 4 dage om ugen. Det er 2,5 time hver vej. 5 timer om dagen. For max 3 timers undervisning. Det er lidt svært, at komme op! Især om tirsdagen.. tirsdag ringer mit vækkeur kl. 04.20, for jeg skal møde i skole kl. 08.15. Av!
I må heller ikke være i tvivl om, at jeg VIRKELIG har ondt af mig selv, hver. tirsdag. Men det skal nok gå! Jeg holder ud. Det er min plan. For en kandidat er jo “kun” 2 år, og så er jeg færdig!

Hvorfor kommunikation?

Jeg er en vaske ægte kommunikations nørd. Jeg elsker især den kommunikation og interaktion der foregår digitalt. Og heldigvis har jeg en del medie analyse på min nye uddannelse. Overordnet set, er jeg sindssygt glad for mit studie, og jeg ved, at jeg vil få nogle kompetencer, der i mine fremtidige jobs vil være absolut uundværlige!

Mit nye studie, betyder unægteligt også, at min tid er sparsom – også grundet den lange transport. Det er en medvirkende årsag til, at jeg ikke har haft tid til at blogge særlig meget.

    Skriv svar