Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Hårpleje

Mit mirakelmiddel mod spaltede spidser

23. august 2017
camillavingaard.dk

Hola Chicas,

her kommer lige en anbefaling, der på ingen måder er sponsoreret og på alle måder er oprigtig! For jeg fucking elsker Natura Siberica og ALLE deres produkter! Alt fra håndsæbe, til hovedbundsmasker, til shampoo, til kropscreme og lige til olier.

 ❤️ELSKER ELSKER ELSKER ❤️

Da jeg er stor fan, af at farve mit hår, er god hårpleje alfa-omega. Det jeg døjer mest med i mit tykke hår, er de spaltede spidser! Efter at have prøvet flere olier, og andre metoder til at undgå grimme spidser. Så kastede jeg mig ud i en olie til spaltede spidser fra Natura Siberica. Jeg har været stor fan af de af deres produkter, jeg før har prøvet – så min første indskydelse var, at det i hvertfald ikke kan gå helt galt!

camillavingaard.dk

Naturlige ingredienser til håret

Dét jeg elsker ved mærket er, at det primært baserer deres produkter på naturlige ingredienser. De bruger naturens ressourcer, istedet for al det kemikalie fis! Det er jeg helt tosset med. Derudover dufter olien vildt godt, og det er faktisk svært at bruge for meget, da man bruger pipetten til at få olie ud! Du skal ikke bruge så meget. Olien optages hurtigt i håret, og efterlader faktisk spidserne lækre og bløde. Det skal dog lige siges, at olien skal bruges i mere end blot en uge, før man kan se rigtige resultater. Men efter en (meget tiltrængt) klipning, og en måneds brug af denne olie.. ja, så har mine spidser aldrig haft det bedre!

Jeg er faktisk så vild med den, at jeg overvejer at lave en giveaway med den olie! Bare for at dele dette fantastiske produkt, med en af jer.

Hvad synes I om den idé?  

  Skriv svar