Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Rejser

Luksusferie på budget til Mallorca

8. august 2017
camillavingaard.dk

camillavingaard.dk

Det er nok gået op for de fleste, af min ferie definitivt er slut. Det piner mig lidt, for jeg havde gået og glædet mig til ferie i et halvt år! Og nøj, hvor jeg synes at jeg i den grad fortjente den ferie. I særdeleshed trængte jeg til ferie med P. Vores jobs har gjort, at vi arbejder meget forskudt. Derfor har vores tid sammen været virkelig sparsom. Jeg glæder mig altid til, at have ferie med P. Overskuddet er i top, og findes der noget bedre end at opføre sig som nyforelskede teenagere efter 4 år sammen? Niks!

Las Gaviotas Suites Hotel

Las Gaviatos Suites Hotel

Vi boede i Platja de Muro, lidt uden for Port’d Alcudía, på et læææækkert hotel! Det ser måske ikke ud af meget, men man får VIRKELIG meget for pengene. Det lå 2 minutters gang fra stranden, havde en ganske god morgenmadsbuffet, et stort og velholdt pool område, og sidst men ikke mindst en fantastisk bar, vi sad på hver aften. Jeg kunne godt vænne mig til den daglige rengøring, det varme vejr, den smukke strand og de lækre cocktails lynhurtigt! Hotellet er med **** og jeg synes at hotellet fortjener alle 4 stjerner!

Et ægte hunk.. mit hunk

camillavingaard.dk

Jeg kan ikke sige det nok… han er den smukkeste mand i hele verden, og jeg fatter slet ikke at man kan være så forelsket i et andet menneske ❤️ P er bare den bedste på alle måder og faconer.

camillavingaard.dk

Jeg nyder hvert sekundt med P når vi er på ferie. Han får mig til at grine hver dag, og ligesom nybagte mødre kan stirre i flere timer på deres baby. Lige så betagende smuk og interessant synes jeg P er. Ja ja… lidt creepy måske!

Oplev Valldemosa

Valldemosa, Mallorca

Hvis du kommer til Mallorca, og har mod på et køretur i bjergene. Vil jeg for det første anbefale turen som helhed. Det er en rigtig smuk, og hyggelig tur. Men det er en heldags ting! Vores mål var egentlig Port’d Andraxt og Sóller. Dog var den første by hurtigt overstået, men turen fra havnen og op i Sóller er faktisk ganske lang. Så da klokken var omkring 14 holdte vi ind i en lille og faktisk tilfældig bjergby. Den hedder Valldemosa, og jeg er virkelig overrasket. En lille italiensk perle på den store ferieby. Vi spiste frokost her, og gik en tur i de små smalle stræder. Der var simpelthen så hyggeligt! Faktisk hyggeligere end Sóller, hvis du spørger mig.

Valldemosa, Mallorca

Valldemosa bestod faktisk bare af små brostensbelagte gader, med små lokale butikker og blomster i fuld flor. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har taget den tur!

camillavingaard.dk

Undervejs på turen i bjergene stoppede vi flere steder, fordi der var nogle fantastiske udkigsposter.

Mallorca, SpanienMallorca, Spanien

Luksus på budget

Jeg har i den grad haft en luksusferie, og det blev gjort på et rimelig godt budget! Jeg havde 10 skønne dage, og jeg glæder mig allerede til vores tur til Rom i september! Hvis jeg skal sige det selv, så er jeg faktisk rimelig sej til at finde lækre ferie til fornuftige penge. At rejse for mig, betyder alverden. Jeg kan slet ikke få nok af, at se verden og opleve forskellige kulturer. Jeg har desuden den bedste rejsebuddy, og når vi er færdige med Europa – så må vi udbrede horisonten. Heldigvis har vi stadig det meste af Europa til gode endnu, vi er jo kun lige begyndt! Det kræver som regel at jeg plager P en del, inden han giver sig. Han er mere sparsommelig og knap så eventyrlysten som jeg er. Men han kan lokkes!

Vi ses i Rom til september ✈️

  Skriv svar