Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Livsstil

Han kunne synge bukserne af mig!

6. august 2017

Det er længe siden jeg har lavet et personligt indlæg, så nu får I et kort men lidt sjovt indlæg!

Jeg er ikke stolt af det, og jeg udleverer også mig selv lidt. Men når du hører svaret på overskriften, er jeg sikker på du enten pisser i bukserne af grin eller du sidder og tænker “hmm… måske har jeg det også lidt sådan”.

3 ledetråde, kan du gætte hvem?

 1. Han er sanger
 2. Han er britisk
 3. Han er rødhåret

Så hvad gætter du?

 

Ed Sheeran

Hvis du gættede på ham, så var det godt gættet! .. men på den anden side, så lå det rimelig meget til højre benet! Så måske er du i virkeligheden bare elendig til gætteleg, hvis du gættede forkert ?

However.. jeg synes sådan set ikke han er særlig lækker i sig selv. Men når han finder guitaren frem, og begynder at synge med den der lækre hæse stemme.. så bliver mine ben altså gelé. P driller mig med det af og til, mest når noget minder ham om Ed Sheeran, fx hvis hans musik bliver spillet, eller snakken alligevel falder på ham.

Det er faktisk ganske få der kender til dette hemmelige og ret så uskyldige crush. Men jeg synes faktisk selv det er hylende morsomt, for Ed er fandme grim og alligevel synger han sig smuk! Tænk hvis vi allesammen kunne det?

 • Svar
  Mia / sortpastel.dk
  6. august 2017 den 16:35

  Hvis folk kan synge OG spille guitar så er det fandme også charmerende 😀

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   6. august 2017 den 17:48

   Jamen LIGE PRÆCIS! Du har fanget det 😀 Jeg er VILD med fyre der kan spille guitar, det er bare så autentisk. Og Eds hæse stemme er altså noget for sig! Især på nummeret “Dive” er jeg solgt 😀

Skriv svar