Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I morgen str jeg bag kameraet nr vi p experimentarium
 • Nogenlunde sdan har jeg det lige nu I dag finder
 • I morgen bliver det 18 grader og jeg er faktisk
 • Min seje veninde Ida har startet sin egen virksomhed med
 • Prver at komme min maveinfektion til livs med sknekost og
 • Gave Ls om Kbeauty billige hudpleje produkter og koriicosmetics
 • Nr Dolly photobomber mine billeder photobomb
 • Jeg drmmer om is p stranden til morgenmad p sdan
Hudpleje

Faaborg Pharma // Solcreme der ikke fedter!

7. august 2017
Faaborg Pharma ansigtcreme

Faaborg Pharma ansigtcreme

Ansigtscreme med solfaktor 20

Selvom solen ikke skinner særlig meget herhjemme, så er det alligevel vigtigt at have en solcreme parat. For selvom solen måske ikke skinner, så er UV’en stadig relativt høj. Du kan derfor sagtens få sol, selvom solen ikke er til at spotte. Når jeg bruger solcreme i ansigtet, ligner jeg i løbet af et par dage en teenager der lige er kommet i puberteten. Det gjorde jeg faktisk hele min ferie! Det er forfærdeligt.. Faktisk er mit største problem, at jeg har kombineret hud. Den er både fedtet/olieret og tør. Meget tør. Derfor er det nærmest umuligt, at “tilfredsstille” min hud med rette mængde fugt, uden at det indeholder olie.

Faaborg Pharma ansigtscreme

Faaborg Pharma

Jeg var for nogle uger siden, til møde hos Holm & Bertung PR og her blev jeg introduceret for Faaborg Pharma. Jeg skal blankt erkende, at mit kendskab til dette brand før mit møde var noget nær ikke eksisterende. Men jeg elsker at stifte bekendtskab med nye produkter, for når jeg nu ikke kan være så slank som jeg gerne ville – så må jeg i det mindste have jordens mest velplejede hud! Jeg gør i hvert fald mit bedste, for at holde den fin og pæn.

Det er også grunden til, at jeg er faldet pladask for den lækre dagcreme fra Faaborg Pharma! Den har nemlig solfaktor 20, men er mild ved huden! Selvom om konsistensen af cremen minder mere om en almindelig solcreme, end om en dagcreme. Så er den super let at smøre ud, og det er næsten som om den lægger en “hinde” over ens egen hud. Min hud føles blød og lækker. Jeg kan se at den ikke tilstopper mine porer!

MEGET vigtigt!

Så nu vil jeg sætte mig ud i solen, nyde solens stråler og vide at min hud er beskyttet – uden at jeg slår ud eller på anden måde får urenheder! Best feeling EVER! Tak til Holm & Bertung PR, for at introducere mig for dette fantastiske produkt. Og tak til Faaborg Pharma, for at lave så fantastisk et produkt!

Sponsoreret indlæg

  Skriv svar