Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Livsstil Rejser

Den perfekte insta-krop

11. august 2017
The insta body

The insta body

Faktisk har jeg længe tænkt over, om jeg skulle skrive dette indlæg. Tankerne blev sat i gang, da jeg var på sommerferie. De fleste af dem jeg følger på instagram, kan et eller andet med at hoppe op af poolen og samtidig se enormt sexet ud. Så derfor tænkte jeg, det skal jeg også! Jeg ville bare få P til at tage billeder, og så kunne jeg bruge dem på min insta – for det er åbenbart dét der virker! Desværre for mig, er jeg ikke super skinny og ej heller særlig elegant i mine bevægelser. Jeg blev faktisk semi deprimeret da jeg så billederne, og har slet ikke ville dele dem.

The insta body

Men så tænkte jeg også bare.. hvorfor skal jeg skamme mig? Bare fordi jeg ikke er super slank, fordi jeg elsker bearnaise sovs og pomfritter? Pludselig forekom det mig helt vanvittig. For jeg ved godt selv, at jeg ikke er tyk og at påstå dette ville være sindssygt. Jeg er bare ikke en str. xs.. men derfor er jeg stadig mig! Hvis jeg ville, så kunne jeg formentlig lægge mit livsstil om, og spise meget sundere – så jeg kunne klemme mig ned i nogle mindre størrelser. Jeg har bare slet ikke lyst til, ikke at spise pizza eller burgere!

The insta body

Min tanke med dette indlæg er egentlig bare, at dele alle de kiksede billeder af mit forsøg på, at ligne en strandløve! Lidt for at komme mig over min forfængelighed, og for at se det positive i billederne og ikke det negative. Jeg bodyshamer mig selv, og det er dumt! Måske har du det på samme måde? Jeg håber at kunne inspirere andre, ved at tage lidt pis på mig selv! Så enjoy! Mine pinlige, ikke insta værdige billeder fra min dejlige ferie! Jeg vil i hvert fald forsøge, at se det sjove i hele situationen!

The perfect insta body

The insta body

The perfect insta body

The perfect insta body

Her ses det svært, hvor ukomfortabel jeg er med situationen! Og at det egentlig ikke er så elegant og nemt, som det måske ser ud!

The perfect insta body

Og her anstrenger jeg mig bare ALT for meget!

Tak fordi du så med! Håber du kan få lidt ud af min selvironi!

 • Svar
  ajespersen
  15. august 2017 den 11:08

  Jeg synes slet ikke du har den mindste grund til at blive usikker. Jeg kender selv følelsen, men du er da bare så fin og kvindelig i dine former. Det er der ingen grund til at skamme sig over! Det er netop sådan nogle billeder, der gør at du er spændende at følge, fordi du er så menneskelig 🙂

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   15. august 2017 den 11:57

   Nej, og helt nede i den dybeste afdeling af maven. Ved jeg godt, at min usikkerhed er ubegrundet – men den sidder så dybt i mig (og formentlig mange andre kvinder, helt uden grund!).
   Jeg lavede en pagt med mig selv, inden jeg startede bloggen. Hvis det blev for falsk og opstillet, så skulle jeg stoppe! Jeg vil være autentisk, og jeg er så glad for at høre – at det lige nøjagtig er dét jeg er! Tusind tak ❤️ Tak fordi du følger med!

   Knus ?

Skriv svar