Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Drmmer om store cocktails og pink hr! Uden at vide
 • Utroligt man kan have det s sjovt nr man er
 • Jeg er s pave stolt Min seje lillebror med et
 • Jeg er typen der kber blomster til sig selv Jeg
 • At klappe sm sde geder er nsten helt terapeutisk I
 • Ad This holographic lipgloss from essencecosmetics is insane Wearing
 • I dag er dagens arbejdsstation en rd velourstol med kaffe
 • Har nu en tan der er god nok til at
Mode

Caro E x Hunkemöller

1. august 2017
Caro Einhoff Hunkemöller

Caro Einhoff Hunkemöller

Caro Einhoff X Hunkemöller

Hunkemöller har allieret sig med ingen ringere end den smukke tyske Caro, der har designet en helt ny sportskollektion. Caro er en stor modeblogger i tyskland, og har hele 1 million følgere på instagram! Hun er i den grad en influencer, og så endda en betagende én af slagsen! Jeg synes den nye kollektion her, har fået det helt rigtige strejf af feminin design, og her er både flotte og mere funktionelle designs. Så uanset om du dyrker avanceret sport, sport der kræver ekstra støtte eller om du bare skal se ultra lækker ud, når du tager selfies nede i fitness centret.. Ja, så er denne kollektion altså lige noget for dig!

Mine yndlings items

Nedenfor har jeg samlet et par af mine yndlingsprodukter fra denne kollektion! Jeg er især blevet fanget af de rosa nuancer, og det feminine look. Skid være med det praktiske! Imma look hella good!

The spirit sports bh

Denne sports bh.. altså mit første indtryk er, at den umiddelbart ikke er særlig nem at få på! Men øvelse må gøre mester. Til gengæld er den gudesmuk. Jeg elsker den skinnende rosa farve, og den ser ud til at give god støtte. Selvom der ikke har været meget sommervejr her i DK, så er den altså helt perfekt både til sommer og efterår. Den let brændte farve, hælder nemlig også over til de smukke farver man forbinder med efteråret. Jeg vil mene den er ideel til at løbe i, og jeg har før dyrket yoga i en sports bh meget tilsvarende denne. Dog ville jeg foretrække en sports bh uden strengene på ribbene; hendes balance sports bh er derimod perfekt til yoga! Den kan købes her.

Sportsleggings

Disse røde sportsleggings går perfekt til den lækre spirit sports bh! Igen er jeg vild med de røde farver, og detaljen på knæ-haserne, med de skinnende stof. Desuden ELSKER jeg, at det er højtaljede sports leggings og så får Caro altså en knald god røv i de bukser.. jeg har ganske vidst ikke hendes røv, men derfor kan den jo godt blive god i de bukser alligevel! Helt sikkert et musthave.

Træningssweater

Den her sweater er jeg egentlig bare vild med, fordi den er lyserød og ser vildt behagelig ud! Den behøver ikke den store kladde, for billederne og designet betaler for sig selv. Der følger selvfølgelig joggingbukser med, så du kan købe et fuldt sæt.

Træningstaske

Jeg synes det er  svært, at finde en pæn træningstaske! De er altid så klodsede, og ultra grimme at slæbe rundt på. Sådan en helt almindelig taske fra en butik som sportsmaster eller intersport, kunne simpelthen ikke være mere intetsigende. Derfor er jeg smask forelsket i denne sportstaske, fra Hunkemöller kollektion lavet i samarbejde med Caro Einhoff. Den flotte dusty pink farve, det geometriske mønster og det praktiske ved at kunne smide den over skulderen. Jeg er solgt!

// KØB HELE KOLLEKTIONEN HER  //

  Skriv svar