Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Boligindretning

There’s a new guy in town!

14. juli 2017
Mr. Wattson, Piffany Copenhagen

Hils på Mr. Wattson ?

Mr. Wattson, Piffany Copenhagen

Hvor er jeg bare glad for, at være tilbage i boligindretningskategorien. Det er længe siden sidst, men der har været mange andre ting, der har optaget min tid og derfor er denne kategori blevet nedprioriteret! Man kan sige.. jeg kan jo heller ikke blive ved med at redekorere mit hjem, bare for at få nyt materiale til bloggen. Det er alt for dyrt.

Anyways.. back on track!

Mr. Wattson, er en farverig og lysende lille fyr, der for nyligt er flyttet ind på mit sengebord! Han er af asketræ og metal, og jeg har valgt ham i en smuk pastel grøn farve. Mr. Wattson er en dansk design lampe, der er lavet af virksomheden Piffany Copenhagen.

Piffany Copenhagen er egentlig ikke en B2C virksomhed, men da de kontaktede mig angående Mr. Wattson, så kunne jeg ikke sige nej! Normalt forhandles Mr. Wattson og andre af deres produkter i butikker som Magasin til omkring 1.000kr.

Mr. Wattson, Piffany Copenhagen

Hvad han kan?

Ja udover det åbenlyst.. altså han kan lyse(!), se pæn ud og se lettere bedrøvet ud på samme tid. Ja, så kan lampen sættes eller stilles fuldstændig som du har lyst til! Den kan stå, den kan sidde, eller sidde med bukkede ben. Faktisk minder den mig lidt, om den lampe der altid kommer hoppende ind i Pixar film. Den har næsten lidt personlighed, selvom det “bare” er et materiel.

Img 8516

7 forskellige farver

Piffany Copenhagen har sørget for, at denne lampe kan passe ind i enhver bolig! Uanset hvilken stil, eller røde tråd du har i dit hjem, så er der en lampe der passer til dit hjem. Mr. Wattson kommer nemlig i ikke mindre end 7 farver (se dem nedenfor)!

Kan du forstå jeg er vild med den grønne? Den kan fås i mange lækre farver, og det er dérfor det er SÅ nemt for dig at tilpasse lampen til dit hjem!

Find Piffany Copenhagen og Mr. Wattson

Hvis du kunne tænke dig, at se mere til Mr. Wattson, vil jeg varmt anbefale at du følger hans egne personlige instagram HER! Herudover kan du følge Piffany Copenhagen på deres Facebook side HER, eller deres Instagram HER

Hvad synes du om lampen? Kunne du selv tænke dig en?

Dette indlæg er sponsoreret
 • Svar
  Jessica S
  17. juni 2018 den 20:30

  Hello,

  My name is Jessica and I work for an online media agency. I am interested in placing a text link on your site.
  If you are interested, please let me know and I’ll provide you with more details.
  Hope to hear from you soon.

  Jessica S.

  Account Manager

  jessica.sundt@gmail.com

Skriv svar