Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Makeup

Månedens makeup musthave ?

9. juli 2017
MAC Cosmetics Magic Lustre Drops

MAC Cosmetics Magic Lustre Drops

MAC Cosmetics Lustre Drops

Jeg er måske ikke den hurtigste, til at følge op på de nyeste skønhedstrends. Men hold op, hvor er jeg bare vild med highligter trenden! Selvfølgelig kan det gå lidt over gevind, og man behøver jo ikke at highlighte hele ens ansigt! Ikke desto mindre, giver det bare en fantastisk smuk glød i ansigtet (sjovt nok), især hvis man finder de helt rigtige produkter! Selvom jeg ellers mest bruger makeup fra Bobbi Brown, så er alt mit highlighter grej fra MAC Cosmetics.

Sommerglød i dansk sommervejr

Den primære grund til, at jeg er så vild med highlighter trenden er, at det giver en blegfis som mig, mulighed for at få lidt liv i kinderne, uden en tan! Det er jeg personligt ret vild med. Jeg kan snyde mig til røde sommerkinder, selvom det danske sommervejr er lort. Jeg bruger MAC Cosmetics Lustre Drops pink rebel og MAC  Cosmetics Mineralize Skinfinish highlighter. Vil du sætte endnu mere farve på kinderne, så er jeg ret vild med, og vil klart anbefale, en cremet blush fra MAC.

Sådan bruger du highlighter

Jeg bruger dråberne efter jeg har taget foundation på, men før jeg bruger min pudder. Jeg blender det ud på mine kindben, delvist med min makeup sponge og delvist med min pegefinger (mest hvis der kommer for meget ud). Herefter bruger jeg en solskindpudder, lidt lyserødt (pudder) blush, herefter får den creme blush lov til at pynte på toppen af mine kindben, inden jeg til sidst bruger den der Mineralize skinfinish highlighter (igen på kindbenene). Jeg påfører som regel også lidt under mit øjenbyn, og måske lidt på mod min pande.. nej, jeg kan ikke huske hvad det smalle stykke kaldes?!

Det gode ved at vælge highlighter i lyserøde nuancer er; dels at det passer rigtig godt til bleg hud! Nærmere bestemt.. min blege hud! Og dels fordi det giver en rigtig fin glød/farve, til kinderne når man har fået en tan.. hvilket jeg desuden har planer om at få mig MEGET snart. Det pisser ned uden for, lige som jeg skriver dette og jeg glæder mig mere og mere til ferie for hvert sekundt der går!

Anyways..

Disse produkter et er must-try! Så jeg anbefaler klart, at du skynder dig ud og køber dem, for efterfølgende at dele din begejstring med mig? ✨

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  9. juli 2017 den 12:55

  Jeg elsker også highlightere. Og nej, det behøver slet ikke være voldsomt for at være fint 😀 Min favorit er Soft Frost fra MAC <3

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   10. juli 2017 den 17:11

   Helt enig! Den ser virkelig lys ud, hvordan ser den ud når man kommer den på huden? Kræver den meget blending? 🙂

   Knus C ❤️

 • Svar
  Mia
  9. juli 2017 den 14:27

  Sidste måned købte jeg Pearl fra MAC som er en cream highlighter – den er min favorit lige nu 😀

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   10. juli 2017 den 17:13

   Den har jeg også købt! Når jeg går all in, så mixer jeg dråberne med den cremede highlighter ?

   Knus C ❤️

Skriv svar