Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Drmmer om store cocktails og pink hr! Uden at vide
 • Utroligt man kan have det s sjovt nr man er
 • Jeg er s pave stolt Min seje lillebror med et
 • Jeg er typen der kber blomster til sig selv Jeg
 • At klappe sm sde geder er nsten helt terapeutisk I
 • Ad This holographic lipgloss from essencecosmetics is insane Wearing
 • I dag er dagens arbejdsstation en rd velourstol med kaffe
 • Har nu en tan der er god nok til at
Min hverdag

Kaffeslabberas på Café Norden

26. juli 2017

camillavingaard.dk

Kender I det? Når man går rundt og er lidt rastløs, og en tur til byen og en god kop kaffe er lige hvad man trænger til? Det var lige sådan jeg havde det idag, og thank god for gode veninder.

Tak for ferie og tak for kaffe

Efter 10 dage på ferie og intens samvær med min højt elskede P, trængte jeg alligevel til lidt luft forandring! Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan holde P ud, for det kan jeg bestemt. Men nogle gange, har man bare brug fo at snakke med nogle andre. I min tilfælde veninder, hvad skulle jeg gøre uden dem? Så da Loui skrev og spurgte, om jeg ikke kunne have lyst til en kaffe og lidt frokost, ja så var svaret næsten givet på forhånd!

camillavingaard.dk

Jeg har faktisk aldrig været på Café Norden. Jeg har altid bildt mig selv ind, at med den beliggenhed måtte priserne være tilsvarende høje. Det var måske ikke så billigt, som det er andre steder. Men indretningen er virkelig flot, og de havde nogle gode ting på menukortet. Efter 10 dage med fed mad, har jeg mest lyst til noget let og med masser af grønt. Jeg troede aldrig jeg skulle høre mig selv sige det, men jeg havde lyst til grønt!

camillavingaard.dk

Det var virkelig en god frokost! Bare rugbrød med æg og avocado (fucking elsker avocado, avocado is life!). Og når jeg er sammen med Loui, så går snakken bare.. faktisk gik der hele 2 timer! Det var bare rart at snakke med en anden end P, snakke om noget andet end det jeg snakker om med P. Pige ting, om P, om arbejde, om weekendens planer og alt andet mellem himmel og jord.

Jeg værdsætter de veninder jeg har uendeligt meget. Jeg har ikke så fandens mange, men dem jeg har kender mig ind og ud. Det er dejligt. Ligesom avocado!

Er jeg den eneste der kan have det sådan? Bare have brug for at tale med nogle andre? Altså jeg er ret sikker på, det er det mest normale i hele verden.

En lige lille tak til Loui, for en pisse hyggelig dag ❤️

  Skriv svar