Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Livsstil

Hunkemöller Snapchat takeover!

12. juli 2017
Hunkemöller ambassadør

Hunkemöller Snapchat

Jeg laver snart en takeover af Hunkemöller snapchat ( ?  ?  hunkemollerhq). Jeg er vildt glad, for at have fået chancen (jeg meldte mig selv), men et par af de andre ambassadører har lavet en takeover og det har været ret sjovt at følge med i deres dag! Nogle har taget os med til en festival, andre har taget os med på ferie (jeg vil også på ferie!!).

Hunkemöller på Strøget

Til hverdag er jeg jo på Strøget i Hunkemöller. Jeg elsker at arbejde på Strøget, vi har et fantastisk team og der bliver fjollet, lige så meget som der bliver ydet god kundeservice! Jeg skulle have taget jer en med tur på arbejdet, men jeg kunne simpelthen ikke vente med at holde sommerferie, så jeg tog ferie én dag før, end det først var planlagt! For fredag morgen rejser vi mod varmere himmel strøg! Vi skal til Viva Espana ☀️  Så vi skal lige igennem en længere pakke liste, en kæmpe kuffert og en pladskrise.. det havde helt sikkert været SMADDER sjovt, men i stedet får jeg lov til at tage jer med på ferie!

Jeg ville blive SÅ glad, hvis du vil følge med! Hunkemöller snapchat navnet er … HUNKEMOLLERHQ (med små bogstaver). Du kan selvfølgelig også følge med på MIN snapchat vingaarddk, men du kan jo også bare følge med begge steder! Jeg tager dig selvfølgelig også med på min badeferie, når min Hunkemöller snap takeover slutter.

Psst… du kan læse mere om, hvor jeg skal hen på ferie her 

Hunkemöller summer event

  Skriv svar