Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Min hverdag Rejser

Hej skyer, farvel sol

25. juli 2017
camillavingaard.dk

camillavingaard.dk

Hjemvendt fra Mallorca

Efter 10 dejlige og solskinsrige dage på Mallorca, føles det alligevel rart at befinde sig på dansk grund igen. Ikke fordi jeg ikke har haft en skøn ferie, men fordi jeg er drøn træt af hurtig mad på diverse semi dårlige restauranter langs Alcudia kysten. Vi har boet på en udmærket hotel lidt uden for Port D’Alcudia, i et område der hedder Platja de Muro.

Selve området har bestemt ikke været noget at råbe hurra for, der er et par restauranter, tonsvis af souvenir shops og strand.

Bounty strand på Mallorca

Altså… det er vel alment kendt, at Mallorca er kendt for sine hvide sandstrande? De skuffede i hvert fald heller ikke denne gang! Krystal klart vand og helt hvid sand strand. Det er til gengæld noget man ALDRIG bliver træt af. Vi har været ramt af blandet vejr, hvilket også har betydet at der de fleste dage har været bølger på stranden. For mit vedkommende gør det ikke så meget, jeg investerede i en af disse insta-værdige donuts og kastede mig ud i det gyngende vand. Jeg synes det er hylende morsomt, og her kan jeg for alvor finde mit indre legebarn frem.

Hej skyer, farvel solskin

Ja.. nu tror du måske, at jeg er ved at runde af på indlægget, da under overskriften lægger op til det dårlig danske vejr (og føj hvor er det elendigt), men nææ… her refererer jeg faktisk bare til det til dels dårlige vejr vi har haft her på Mallorca. Det har overvejende været solskin her på ferien, men vi har haft en del dag med helt eller delvist overskyet vejr. Lidt skuffende, at man ikke få tilbudt en eller anden form for vejrgaranti når man nu betaler i dyre domme for den sol!

camillavingaard.dk

Tilbage til ingenting

Bevares.. underoverskriften er måske lige snærten af melodramatisk! For selvfølgelig vender jeg ikke tilbage til det rene ingenting, men jeg føler mig lidt tom alligevel fordi..
Nu er vi tilbage, og jeg kan nyde næsten en hel uges ferie endnu! Det glæder jeg mig selvfølgelig over. Når ferien slutter, har jeg lige et par uger med fuld fart over feltet.. men så stopper det også brat.

De sidste 4 – 5 måneder har jeg knoklet på fuld tid i Hunkemöller. Der har manglet arbejdskraft, og jeg har sjovt nok manglet arbejde. Nu udløber min kontrakt på de ekstra timer snart, og hvad fanden skal jeg så? Jeg kom jo ikke ind på kandidaterne jeg havde søgt i 1. Runde. Jeg har søgt ind på én kandidat på SDU i Odense på 2. Runde, men er ligesom første gang, slet ikke sikker på at komme ind. Og hvad så? Så er jeg praktisk talt arbejdsløs. Den tanke skræmmer mig! Men det tror jeg skal have et helt blog indlæg for sig selv, fortsættelse følger! …

  Skriv svar