Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Parforhold

4 år Niller.. så ved man noget!

5. juli 2017

Idag har jeg været sammen med P i 4 år.

Det har været 4 fantastiske år! Ligesom alle andre par, så har vi både haft vores op- og nedture, men jeg har alligevel erfaret at man med tiden finder et fælles ståsted. Der er indgået mange kompromisser og det har ikke altid været nemt, at give plads til sin partner. Men vi har alligevel formået at få det til at fungere.

Bliver årsdage for trivielt?

Det store spørgsmål dette år, har været hvad der skulle ske? For de sidste år har vi været ude at spise, og givet hinanden en gave som tak for? Endnu et år måske? Jeg bliver lidt forvirret over mine egne tanker en gang i mellem. Men det jeg mener er bare, ja nu har vi været sammen i 4 år og jeg satser stærkt på at vi tager mange år mere. Skal man bare lave det samme hvert år? Så synes jeg lidt det “specielle” ved en årsdag går af? Eller er jeg den eneste der har det sådan? Måske..

Hvad med jeres fremtid?

Mange snakker om det næste skridt. Spørger om vi har tænkt på børn eller hus, eller volvo og vovhund? Men det sidste vi har er travlt. Vi har al den tid i verden vi skal bruge. P vil gerne ind og studere, jeg er HELT sikker ikke færdig med at studere endnu. Og så skal vi have hus og baby oven i det? ellers tak.. Jeg forstår ikke hvorfor min generation har så travlt med at blive voksen?
I sidste uge bestilte P og jeg ret spontant en ferie til Rom… fordi vi kan? Fordi vi ikke har forpligtelser eller dyre banklån. Den livsstil er jeg slet ikke færdig med endnu(!). Selvom vi har været sammen i 4 år, så behøver det ikke at betyde at man SKAL gøre noget nu.

Modsætninger mødes

P og jeg er i den grad modsætninger. Mange af vores fællesbekendte synes vi er “vildt søde” sammen, men i virkeligheden har vi et vaske ægte love/hate forhold. For vi er simpelthen så forskellige, at hvis ikke P havde været så uendeligt tålmodig og overbærende – så var det aldrig gået!

Det her indlæg er også lidt dedikeret til verdens dejligeste P ❤️  For han får alt for lidt ros for, at være den bedste kæreste!

  Skriv svar