Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil Min hverdag

Total og komplet uinspireret

4. juni 2017
camillavingaard.dk

camillavingaard.dk

Total uinspireret bloggertype

Jeg har siddet og stirret på min computerskærm i mindst 20 minutter.. For hvis sandheden skal frem, så har jeg ikke den fjerneste idé om hvad pokker jeg skal dele med jer? Uinspireret er det helt rigtige ord, til at beskrive hvordan jeg har det for tiden.
Jeg har ligget syg den sidste uge, med en ond halsbetændelse.. jeg er stadig på pencilinkur, men det går meget bedre!
Det har bare resulteret lidt i, at jeg ikke rigtig har været i humør til at lave noget spændende, tage billeder eller noget som helst.. faktisk har jeg bare ligget på langs det meste af ugen, og så lige arbejdet fredag og lørdag.

Igår (lørdag), kom teamet fra Hunkemöller hjem til mig efter arbejde til grillfest. Vi grillede, drikke gode drinks og så døde jeg fuldstændig. Jeg havde sat næsen op efter en vild bytur, for det er 100 år siden, jeg sidst har skajet lidt ud! Jeg ved ikke om det var mine intense hosteanfald, der gav mig en mega hovedpine. Om det var pencilin blandet med alkohol, eller om det var fordi jeg stadig skranter lidt.. eller måske bare en cocktail af det hele, der ret pludseligt tog pusten fra mig? For jeg var SLET ikke klar på noget, andet end at sove! Så det gjorde jeg…
Da jeg vågnede imorges, var jeg lidt ærgerlig over at jeg var gået i seng i stedet for at tage med. Men min krop sagde vel bare nej?

#heisakeeper

Da jeg vågnede imorges, var det til et dejligt syn. Jeg synes ikke der findes noget mere fredfyldt, end at se P der langsomt vågner om morgenen. Vi har ikke så mange morgener sammen, så jeg nyder hvert sekundt. Bare det at stene fjernsyn i sengen om morgenen, er helt specielt for mig!
Her til morgen stod P op, tog opvasken og lavede morgenmad til mig..

he is a keeper!

Pirates of the Caribbean

Senere idag skal vi ind og se den nye pirat film. Jeg har set alle de andre film, og har faktisk altid været vild med dem.. 1. fordi Johnny Depp er ualmindelig lækker i den rolle.. why? Dunno.. 2. Fordi det er lidt action og humor! Det er film der ikke kræver den store eftertænksomhed. Perfekt søndagsfilm! Hvad der er endnu mere perfekt, er at det også betyder sodavand og popcorn til miiig! Hold op hvor jeg elsker at have fri om søndagen.. sammen med P! Giver lige en update når jeg har set filmen, håber VIRKELIG den er god.

Ps.. ved ikke lige hvorfor jeg valgte det billede??  #uinspireret

Har du husket at følge mig på FACEBOOK ?  ❤️

  Skriv svar