Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag

Stram op Movia!

6. juni 2017

** BITCH FLIP ALERT **

Igår på vej til træning, så jeg ganske enkelt den mest provokerende reklame.. lavet af Movia! Det illustrere end hvid kvinde, der sidder på en række med 2 sæder. Det andet sæde ved siden af hende er frit. Der kommer en mørkglødet kvinde hen, og idet hun skal til at sætte sig, kigger den hvide kvinde op og sætter sin håndtaske på det tomme sæde. Det fremgår altså tydeligt, at den hvide kvinder ikke ønsker at sidde ved siden af den mørke kvinde.
Herefter kommer der er en lys mand, og vil sidde. Den lyse kvinde fjerner tasken, og den lyse mand giver pænt pladsen til den mørke kvinde. Den lyse kvinde skammer sig. End of story..

Hvad pokker er det for noget at iscenesætte? Er det et problem? Eller skaber movia et problem, der ikke eksisterer ved at reklamerer for racisme?

Jeg vil da ikke sættes i bås på den måde. Jeg har aldrig set nogen, nægte et andet menneske en plads i bussen på baggrund af deres hudfarve? Jeg har aldrig selv gjort det, dem jeg har pendlet med har aldrig gjort det eller nogle andre jeg har observeret i bussen har gjort det. Det gjorde mig sgu en lille smule vred. Hvorfor skal Movia forsøge at gøre kløften større mellem “dem” og “os”, ved at lave sådan en latterlig reklame.

 

Ps.. jeg håber for ALT i verden, at mit vredesudbrud er korrrekt og at det ikke er et reelt problem!

  Skriv svar