Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag Rejser

Forlænget weekend i svensk natur // + noget med et koudslip

15. maj 2017

Jeg har tilbragt en forlænget weekend, i den rå svenske natur i Rönnang. Det ligger 4 timers kørsel fra København, uden tissepauser! Èn til to gange kører vi derop, og besøger et vennepar af P’s far. Det har vi gjort i alle 4 år, vi har været sammen. Deres venskab dateres helt tilbage til, da P var lille baby.

P og jeg arbejder for tiden, enormt skævt af hinanden – så jeg havde virkelig glædet mig til vores lille getaway. Og det var lige så fantastisk, som jeg havde håbet! Køreturen er lang, men når vi er deroppe – så bruger vi faktisk ikke bilen, overhovedet. Vi går ture, drikker vin, spiser mad og nyder omgivelserne.

Shopping og fika

Der bor ca. 15.000 mennesker på den Ø, hvor de bor. Lad mig her tilføje, man er aldrig uvenner med naboen – for der er langt imellem husene. Det er en klippe ø, og landskabet er derfor virkelig smukt. Der gemmer sig søer, græsenge og meget mere, hvis bare man kender de rigtige steder.

De sidste gange vi har været der, har vi ikke brugt så meget tid på at se øen. Normalt er vi der kun fra fredag – søndag, og så går tiden bare rigtig stærkt, da både fredag og søndag bruges i bilen.

Når vi ankommer, har de altid lagt en plan for hvad vi skal lave i løbet af vores ophold hos dem. Jeg har både set gamle markeder, med boligartikler, set det lokale shoppingcenter og denne gang skulle vi til et outlet.. jeg tvivler på, at der er så meget mere at se på øen – men det passer mig fint! Men outlettet mindede om en blanding af IKEA og Bilka, minus fødevarerne. Det var vildt hyggeligt. Vi var tre piger, og den yngste var 6 år. Hun var simpelthen så sød. Hun forstod i starten ikke meget af hvad jeg sagde, men hun var alligevel så optaget af mig – at hun gjorde alt hvad jeg gjorde. Børn er dejlige! Efter shopping, er det næsten obligatorisk at man drikker kaffe og spiser kage (lige i min ånd.. jeg ville være en skide god svensker!). Så det gjorde vi, i en café der stødte op til outlettet.

Sæbebobler og solskin

Fredag aften blev vejret fantastisk. Vi havde 20 grader og høj sol. Det meste af den svenske familie var samlet, og derfor tillod vi os, at finde vores indre barn frem. Der blev blæst sæbebobler og grint, alt imens grillen var smækket med god mad og glasset var fyldt med vin!

Koudslip med hele familien

Lørdag var vi ude at se, da køerne blev sluppet ud på markerne efter at have været lukket inde i 6 måneder! Det blev til en lille familieudflugt, og det var så afslappende og hyggeligt. Det tog ikke meget mere end 30 minutter, men det virkede til at være det store event – for halvdelen af øen samledes langs hegnet for at se køerne. Det hyggelige ved det er, at når øen er så lille – så har de fleste en relation til hinanden. Det virker som om alle kender alle! Et lille hyggeligt lokalsamfund, hvor man bare hygger sig med sin familie og kigger på køer. I et splitsekundt, strejfede tanken mig faktisk… om jeg måske bare vil bo på landet, langt væk fra alting og nyde min familie (når jeg får en) og se på køer? … Jeg fik heldigvis rimelig hurtig besindelsen tilbage, og tænkte “nej”.

Svensk frokosttærte og en overflod af kage

Efter at have set på køer, og lusket lidt rundt på gården. Ja.. så åd vi som svin, til en hyggelig børnefødselsdag! Jeg vil ikke sige meget om den, udover at jeg faktisk ikke har spist særlig meget hverken igår eller idag på grund af den store mængde mad jeg har indtaget de sidste par dage. Disse to anretninger blev serveret inden for et tidsrum af 2 timer. Det smagte FANTASTISK, men nøj hvor det mættede!

Den svenske natur

Jeg har ikke så meget mere, at sige om den dejlige tur til Sverige. Men jeg vil vildt gerne vise jer, nogle af de smukke billeder der blev taget på turen. Når jeg ikke selv var bag kameraet, var det P’s lillebror. Han forstår virkelig at fange gode billeder, på en helt anden måde end jeg gør!

 

 

 • Svar
  Lise
  23. maj 2017 den 9:42

  Hej Camilla. Kunne jeg få dig til at kontakte mig på lise@rabble.se i forbindelse med vores Rabble Blog Awards 2017? 🙂 Mvh Lise fra Rabble.

Skriv svar