Rejser

Sneak peek på min sommerferie destination!

5. maj 2017

Solen minder mig om hvad jeg har i vente, og regnvejrsdagene gør ventetiden ulidelig! P og jeg var ikke på sommerferie sammen sidste år, så derfor glæder jeg mig ekstra meget til vores ferie sammen i år. Vi bestilte faktisk sommerferie d. 01.01.17, for allerede dér længtes jeg efter at komme på ferie! Vi rejser først om et par måneder, men ikke desto mindre bliver det ganske fantastisk.

Jeg vil lige starte med at sige, at jeg har tyvstjålet billederne fra expedias hjemmeside (undskyld expedia). Stedet er så smukt og jeg må simpelthen give jer et lille kig på, hvor vi skal tilbringe 10 dage, og leve i sus og dus!

Hotellet vi skal bo på ser så smukt ud! Jeg har rejst til destinationen mange gange, men aldrig til dette hotel. Når P og jeg er på vin sammen, plejer vi at bruge det meste af tiden på stranden, og på hyggelige restauranter med et bredt udvalg af vin! Jep… vores ferie går op i vin og solbadning. Er det ikke fantastisk? Vi spiller kort på  altanen, tager en lur, spiser alt for meget mad og nyder hinandens selskab. Jeg har sjældent lyst til at tage hjem igen, når vi rejser sammen.. men ingen herligheder varer evigt, vel?

Btw.. vi har fået hele herligheden for 6.300kr pr. person. Det er for fly, hotel og morgenmad. Så billigt! Jeg elsker expedia. Jeg booker alle mine rejser på expedia! Tak expedia, for alle mine eventyr ✨

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar