Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Et ikke insta vrdigt billede Men sdan her ser jeghellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Selvom jeg stadig er ramt af influenza s skinner solenhellip
 • Jeg tnker godt jeg skal starte til yoga igen! Shellip
 • hautestockco
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
Rejser

Sneak peek på min sommerferie destination!

5. maj 2017

Det er sommer. Det er sol. Og det er … fredag!

Solen minder mig om hvad jeg har i vente, og regnvejrsdagene gør ventetiden ulidelig! P og jeg var ikke på sommerferie sammen sidste år, så derfor glæder jeg mig ekstra meget til vores ferie sammen i år. Vi bestilte faktisk sommerferie d. 01.01.17, for allerede dér længtes jeg efter at komme på ferie!

Vi har ventet længe på det, men HELDIGVIS rejser vi … IMORGEN! Vi flyver møg tidligt, men det er dejligt – så kan vi få en hel dag nede i sydens sol. Jeg hader at vente på, at skulle rejse. Jeg vil hellere bare kaste mig ud af sengen, ind i bussen og ud i lufthavnen! Så kan jeg vågne langsomt ude i lufthavnen, med kaffe.

Hvor skal jeg hen?

Jeg vil lige starte med at sige, at jeg har tyvstjålet billederne fra expedias hjemmeside (undskyld expedia). Stedet er så smukt og jeg må simpelthen give jer et lille kig på, hvor vi skal tilbringe 10 dage, og leve i sus og dus!

Hotellet vi skal bo på ser så smukt ud! Jeg har rejst til destinationen mange gange, men aldrig til dette hotel. Når P og jeg er på vin sammen, plejer vi at bruge det meste af tiden på stranden, og på hyggelige restauranter med et bredt udvalg af vin! Jep… vores ferie går op i vin og solbadning. Er det ikke fantastisk? Vi spiller kort på  altanen, tager en lur, spiser alt for meget mad og nyder hinandens selskab. Jeg har sjældent lyst til at tage hjem igen, når vi rejser sammen.. men ingen herligheder varer evigt, vel?

Tag med til sommer paradis

Har du lyst til, at komme en tur til varmere himmelstrøg? Så kan du heldigvis følge med på både instagram og snapchat. For jeg kan jo ikke undvære de sociale medier, eller trangen til at dokumentere hvor fantastisk mit ferieliv er (sarkasme kan forekomme).

Nu kan jeg vidst godt afsløre, at turen går til Mallorca! Til tapas, sangria og hvide sandstrande. 10 dage, i sus og dus med masser af vin!

Følg på min snapchat –> Vingaarddk

Følg på min instagram –> camillavingaard

  Skriv svar