Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil

Mit store yoga eventyr // + photoshoot

13. maj 2017

Kan jeg kategorisere dette indlæg under “rejser”? For det er faktisk lige nøjagtig hvad det har været! Det har været en indre rejse (meget poetisk..). Men det har samtidig også været lidt af en livsstilsprojekt. For jeg har skulle gøre op med nogle fordomme om yoga. Selvfølgelig var jeg klar over, at når træningen foregik i 40 graders varme. Så ville det selvsagt blive en større udfordring, end at løbe en tur på stranden. Men jeg var faktisk ikke forberedt på det varme chok jeg fik.

14 dage på røven

De første 14 dage, brugte jeg på min flade popo. For det var simpelthen det eneste jeg kunne holde ud, i den forfærdelige varme. Jeg var blevet forberedt på, at jeg skulle fokusere 100% på min vejrtrækning og på at blive inde i lokalet. Jeg skal være hudløst ærlig, og sige at det dels føles som et nederlag, at tage til træning uden at træne. Og så er det faktisk noget nær ulideligt, under tilvænningsprocessen. At blive inde i lokalet. Men lykkedes det, så er det en kæmpe sejr!

Hjælper det mod uren hud?

Nej. Det er i hvert fald ikke mit umiddelbare indtryk. Jeg har dog haft periode over de sidste 2 måneder, hvor jeg også har været stresset og har spist liiidt for meget junkfood.. så det er umuligt for mig at sige, om det har haft en indvirkning. Til gengæld er jeg fri for tør hud! Jeg har virkelig tør hud, alle andre steder i mit ansigt. Når jeg går fast 2 gange om ugen, så fugter min hud sig selv gennem den høje svedproduktion. Men, hvis jeg af den ene eller anden årsag, er forhindret i at dukke op til træning – så går der kun et par dage, så har jeg igen tør hud. Det er virkelig finurligt, at min hud tørre hud reagerer så positivt på hot yoga.

Hvorfor Bikram Hot Yoga?

Jeg vil lige starte denne del, med at aflive en myte. Selvom der findes en milliard forskellige arter af yoga, så er denne ikke en af dem, hvor man sidder i en rundkreds og siger “hummmmmmm”. Du trækker alle led og muskler. Du træner udholdenhed, og laver også squats (blandt mange øvelser). Yoga giver lange smidige muskler, og det ser altså skide godt ud.
Følelsen man sidder med bagefter en hård og svedig træning, er faktisk meget lig den man har – efter en taekwondo træning (eller anden form for kampsport). Man kommer ud med sine aggressioner. Man får svedt dagens strabadser ud. Jeg kan faktisk fysisk mærke, at dagens dårlige øjeblikke forlader min krop. I starten kan dårlig humør være en barriere for mig. Jeg kan ikke komme lige så dybt ned i udstrækningen, eller holde styrkepositionen i særlig lang tid. Men langsomt glider jeg længere ned, og kan mærke det hele forsvinder. Vægten forsvinder fra mine skuldre, og jeg går fra træningen som et nyt og bedre menneske. Det er dét der er vigtigt for mig.

Hvad så nu?

Som mange af jer nok kan regne ud, har de sidste 2 måneder været på husets regning – imens forsøget stod på. Men jeg er faktisk blevet så bidt af det, at jeg nu er fast betalende kunde ligesom alle andre. SÅ glad er jeg blevet for Bikram hot Yoga. Og det må være din bedste indikator for, at det virkelig er et forsøg værd!

Yoga outfit fra Hunkemöller

I forbindelse med de billeder jeg fik taget i studiet, var Hunkemöller så venlig at give mig tøj fra deres nyeste yoga kollektion. Det var jeg selvfølgelig ovenud lykkelig for, og hvis jeg selv skal sige det – så blev billederne ret gode. Mit yndlings stykke fra den kollektion, er uden tvivl sports bh’en. De er nem at tage på, fleksibel når man træner og ikke mindst sved transporterende (rimelig vigtigt, når man træner i 40 graders varme!). Den tykke bluse bruger jeg ofte, når jeg komme ud fra lokalet efter en træning, for ikke at fryse! Jeg er vild med kollektionen, og de sarte farver!

Studio Vesterbro

  Skriv svar