Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil Skønhed

Hvad fanden er der galt med os?

6. maj 2017

Jeg har VIRKELIG været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle lave dette indlæg. Men jeg er faktisk godt gammeldags chokeret! Og så er jeg faktisk også en lille smule sur. For nogle uger siden florerede der billeder af Kim Kardashian, der for en gang skyld havde lagt uretoucherede billeder af sig selv på instagram. Nærmere bestemt var der tale om et billede af Kim K i en badedragt, med appelsinhud og deller. Jeg synes det var befriende og helt rart, at se at hun også “bare” er menneske. For det kan man nogle gange glemme, når man bare sidder som tilskuer og ser deres show på TV3 en gang i mellem.

Hvad fanden foregår der venner?

Efter hun lagde det billede op, mistede hun intet mindre end 100.00 følgere…

FORDI HUN HAR APPELSINHUD!

hvad fanden foregår der? Hvorfor kan folk ikke håndtere, at hun er lige så meget menneske som os andre. Og hvad er det for et fucked op syn på en naturlig kvindekrop vi har fået? Har de fleste af os ikke appelsinhud? Det er måske ikke noget vi viser stolt frem, men det burde det være! Hvad er det for et forskruet syn vi har fået på hinanden? Hvornår blev det normalt, ikke at være normal. men at være uopnåelig? Hvorfor ikke sætte nogle standarder, der rent faktisk er tro mod virkeligheden? Eller endnu bedre… holde op med at sætte standarder, og acceptere at man ikke kan photoshoppe virkeligheden væk?

Dårlig samvittighed er obligatorisk

Når man scroller ned i sit instagram feed. Følger du mindst 1 blogger, ja så kommer den… for alle træner 4 timer om dagen, lever af salat, har råd til at spise den salat på en fancy café, har dyrt tøj på og jeg tror ikke på at noget af det afspejler, deres egentlige hverdag!

Jeg gider det ikke! Jeg ELSKER surt slik, popcorn og chilinødder. og pepsi max. og bearnaisesauce. Jeg prøver generelt at holde mig for sodavand.. mest fordi jeg tit opvejer sukkerindtaget i snacks i stedet!

Dyrk dig selv, som DU har lyst til det

Livet er for kort til, ikke at nyde hver en bid du tager. Man kan gøre alting med måde, men lad dig ikke begrænse fordi du tror du skal leve op til samfundets forvetninger! For det kan du alligevel ikke. Du skal derimod gøre det, der gør DIG glad! Som du nok kan se, har jeg valgt at lægge et uredigeret og for nogen måske ucharmerende. Men det er mig i al min pragt, med deller og fedt. Her i mit yogatøj fra Hunkemöller. Jeg elsker nemlig at gå til hot yoga, og jeg gør det ikke fanatisk meget – men 2 gange om ugen. Og ved siden af et job, hvor jeg går og står op 7 timer om dagen – så passer det mig fint!

Jeg er en str. 38, og det er jeg fandme tilfreds med! 

 • Svar
  Mia
  27. oktober 2017 den 10:29

  Du er møg lækker… hvis du vil se deller sender jeg gerne et billede 🤣🤣🤣

Skriv svar