Husk at du kan følge mig på Instagram

 • ReklameGave Jeg er stadig helt forelsket i den lyserdehellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Ferie det er LIGE mig ferie vinterferie selfie lipgoals essencecosmeticshellip
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Jeg har fet de var KMPE! Ls mere phellip
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
 • hautestockco
Lifestyle Mit Liv

Hvad er en successfuld træning?

2. maj 2017

Det spørger jeg tit mig selv om? Er det når man er aller mest udenholden? Når man er stærkest? En kombination af begge? Eller bare når man føler en forandring i sin krop fra sidste gang? Personligt er jeg mest til den sidste, hvis jeg skal være ærlig. For hver gang man går ind til en træning, så har kroppen haft forskellige oplevelser i løbet af dagen. Og man har sjælendt oplevet helt det samme, som sidst man trænede. Derfor har man et nyt udgangspunkt for sin træning. Alligevel synes jeg, at når man kan mærke en forskel fra sidste gang i sin krop. Hvordan den reagerer på træningen, om du kan komme længere ud i din yoga position, eller om du føler dig mere motiveret og mindre træt efterfølgende. Bare man kan mærke en forandring.

Forandringen kan i og for sig, også godt være at man kan løfte tungere eller tage flere sæt af samme øvelse. Bare der sker en forandring!

Jeg glæder mig til, at fortælle jer meget mere om den forandring min krop har gennemgået de sidste to måneder i mit Bikram Hot Yoga forløb. Det har været fantastisk, men på søndag er det slut!

Det kulminerer i et photoshoot, en ny vlog og et helt unikt tilbud til mine skønne læsere  ❤️

  Skriv svar