Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Min hverdag Parforhold

A funny story

31. maj 2017
Fra kærlighed til katastrofe

Fra kærlighed til katastrofe

Kærlighed.. det er en mærkelig ting. Vi gør ALT hvad vi kan, for at iscenesætte netop vores kærlighed, som den perfekte kærlighed! Men faktisk er det sjælendt så godt, som det ser ud!

Jeg har faktisk ville dele den her historie med jer i et stykke tid.. men der skulle lige lægges låg på episoden først! Historien handler om et billede. Et billede jeg tog, da jeg var ude at spise med P. En aften, der skulle have været hyggelig og romantisk. Men som praktisk talt endte, som en kæmpe katastrofe.

Fra kærlighed til katastrofe

P og jeg har ikke haft så meget kvalitetstid sammen. Jeg arbejder i butik, og han arbejder på skiftehold. Det betyder ofte, at jeg tager afsted om morgenen, og når jeg kommer hjem er han kørt på arbejde. Han kommer hjem inden jeg står op, og når han står op er jeg taget på arbejde. Det er en ond cirkel. Men en fredag eftermiddag aftalte vi, at tage en tur ud at spise. Jeg elsker at sidde på Illums tagterasse, så derfor tog vi på Rossopomodoro (italiensk/pizza).

Den skæbnesvangre sætning

Bevares! Det startede også ud, virkelig godt. Liv og glade dage! Men… hvorfor er det vi tror, at når man på forhånd har besluttet sig for at det skal være en god aften – så er stemningen låst og intet kan ændre det.. lige indtil en af os tager et omtålt emne op. I det spinkle håb om, at romantikken har overtaget så meget, at der bliver taget letsindigt på det!

Til begges store skuffelse, var det ikke tilfældet! 

Det endte katastrofalt. Skænderiet startede på restauranten (foran alle andre gæster.. mega pinligt). Resten af aftenen sagde vi ikke et ord til hinanden. Heller ikke da vi kom hjem… Vi løste det inden vi faldt i søvn, men det ødelagde en aften, der skulle have været vores hyggelige aften. En spontan date!

Pointen >> insta perfect kærlighed

Da vi er holdt op med at snakke med hinanden, solen går ned over københavns tage og vi har fået vores pizza, tænker jeg at jeg vil have et billede. Et billede til min instagram, hvor jeg kan vise mit perfekte liv og mit perfekte forhold frem. P ser dejlig ud (som altid), og solen er smuk over tagene. Alligevel kan jeg ikke få mig selv til, at lægge det op på instagram. For det var simpelthen så falsk og opstillet. Jeg selv kan slet ikke klare hele det der “vi lades som om alt er perfekt” setup på instagram, og jeg var ved at blive en del af den “gruppe”.

Fra kærlighed til katastrofe

Pizzaen derimod var ret perfekt!  ?

Overskrifterne var nok dramatiske, men de gjorde fortællingen bedre! P og jeg bliver altid gode venner igen, men ligesom hos alle andre, så kan bølgerne også gå højt herhjemme!

  Skriv svar