Husk at du kan følge mig på Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
Livsstil

Nomineret som årets livsstilsblogger ✨

11. maj 2017

Det er fuldstændig vanvittigt! Mest fordi, jeg virkelig føler mig beæret over, at der findes nogle der virkelig synes min blog er så god. Min blog er lidt en blanding af alting, men jeg må ærligt indrømme – at jeg føler mig bedst tilpas i kategorien “livsstil”. Det er nemt, for jeg kan være mig selv.. og til mit store held, er det oven i købet nogle der kan lide det! Det kan jeg byde ind med.

Jeg blev nomineret i kategorien livsstil af Mia fra sortpastel.dk ❤️

Hvorfor blogge?

Jeg synes, at autentiske og ærlige blogs, er noget af det sværeste at finde! Det var mit udgangspunkt da jeg startede min blog, for to år siden. I starten, anede jeg ærlig talt ikke hvad jeg lavede? Jeg skrev bare. Det gør jeg i og for sig stadig. Men nu er det blevet mit frirum. Stedet jeg kommer til, for at lufte tanker og idéer. Forargelse og glæde. Og tænk, at der rent faktisk er nogle der sidder og følger med. Følger med og måske lige frem nyder det? En god livsstilsblog er autentisk, ærlig og farverig. Jeg forsøger at leve op til dette, og kan kun glæde mig over – at jeg får den anerkendelse! Mine øjne har ikke fældet en tåre, men mit hjerte har knebet en ud (af glæde selvfølgelig!), for jeg er overrasket og inderligt glad.

Bloggen giver for mig mening, når der er læsere der kan bruge det jeg siger, til noget i deres eget liv. Om det så er 1.000 eller kun 1. Det er lige meget for mig! Så tak, for et kæmpe skulderklap… 

Nå.. nok om mig! Denne award er lavet af bloggere for bloggere. Så nu er det min tur, til at nominere én blogger i hver af de tre følgende kategorier; skønhed, livsstil og mode. Jeg er ikke den store bloglæser, hvis jeg skal være helt ærlig.. men selvfølgelig har jeg nogle favoritter!

Mine 3 nominerede

Årets livsstilsblog

I denne kategori er jeg nødt til, at nominere migogmintinderbaby. Det er en vaskeægte mommyblog! Jeg ELSKER det. Hun er åben, ærlig og fyldt med følelser. Jeg læser med, fordi det er personligt og jeg næsten får lyst til, at være en aktiv del af hendes liv. Hendes søn er den sødeste, og jeg føler jeg kender hende personligt. Jeg kan forholde mig til det, hun skriver om og det er hudløst ærligt. Det er alt andet end “picture perfect”, og dét tiltaler mig allermest!

Årets modeblog

Egentlig er jeg ikke nogen stor modehaj. Alligevel nominerer jeg Frederikke Egel. Det er i særdeleshed hendes ærlighed, og kiksede øjeblikke der tiltaler mig. Hun inspirerer med alsidige outfits, der i langt de fleste tilfælde er ganske budget venlige! Jeg er vild med hendes til, fordi det er lidt oversize og casual.. men alligevel classy!

Årets skønhedsblog

Trine fra houseofglitter.dk er min yndlings skønhedsblogger! For det første synes jeg, hendes billeder er så æstetiske, og de er virkelig en fryd for øjet. Hun skriver letlæseligt, og hendes opstilling både på bloggen og på instagram er bare perfekt. Måske nominerer jeg hende også lidt, fordi jeg er misundelig på hendes fotografiske egenskaber! I am amazed. Jeg følger med i swatches, nye tests og alt andet hvad hun lægger op!

Vil du nominere mig?

Men har du ikke en blog? Så kan du nominere mig i kategorien livsstil sådan:

  1. Skriv til info@rabble.com
  2. Skriv i emnefeltet: Nominering til Rabble blog awards
  3. Skrive mit navn og website, og i hvilken kategori du ønsker at nominere mig i (livsstil).

Har du en blog? Så følg guidelinen ved at klikke på linket nedenfor!

Jeg regner bestemt ikke med, at vinde. Men jeg har fået en anerkendelse, og dét er det vigtigste for mig. Selvom jeg er konkurrencemenneske… så jeg ville da blive glad hvis jeg vandt! ??

Rabble er et samlingssted for kampagner og rabatkoder på nettet, og Rabble elsker bloggere! Derfor ønsker de at kåre årets bedste blogger indenfor tre kategorier; mode, skønhed og livsstil. Er du blevet nomineret? Registrer dig ved at blogge om det og inkludere denne fodnote! Du finder mere information omkring reglerne og en superfin badge på Rabbles blog: http://rabb.la/rabbleblogawards-dk.

  • Svar
    Kåret som årets livsstilsblogger ✨ | Camilla Vingaard
    25. maj 2017 den 9:21

    […] er helt med endnu, så lad mig lige genopfriske din hukommelse! For nogle uger siden skrev jeg om min nominering som årets livsstilsblogger. Det i sig selv var virkelig overvældende, og en kæmpe anerkendelse af – at der er nogle […]

Skriv svar