Husk at du kan følge mig på Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
Livsstil

Kåret som årets livsstilsblogger ✨

25. maj 2017

Ja… det var omtrent glad jeg var, da jeg igår morges modtog en mail fra Rabble blog award. Hvis I ikke er helt med endnu, så lad mig lige genopfriske din hukommelse! For nogle uger siden skrev jeg om min nominering som årets livsstilsblogger. Det i sig selv var virkelig overvældende, og en kæmpe anerkendelse af – at der er nogle derude, som virkelig nyder at læse med her på min blog! Det i sig selv, var faktisk en sejr for mig – tak for det ❤️

Anyways!

Igår morges fik jeg så en mail fra Rabble blog awards, og jeg har saftsusme vundet venner!

✨JEG HAR VUNDET ✨

Jeg fatter det faktisk ikke helt. Tænk at der er mange mennesker der har stemt på mig, som årets livsstilsblogger?! Hvis jeg vidste hvem det var, ville jeg simpelthen kramme hver og en. Jeg er overvældet, taknemmelig og tager virkelig den her pris til mig, som en kæmpe anerkendelse af, at min blog har noget unikt over sig. Jeg er så glad for alle jer søde læsere! Jeg har vundet min første blog award, jeg håber ikke det bliver den sidste.. men jeg har vundet en blog award!!

Du kan læse mere her, om hvorfor jeg har vundet. I næste uge, vil der også være et lille interview med tankerne bag om, og omkring min blog! I er skæppe skønne ❤️

    Skriv svar