Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Hårpleje

Pink hår med milkshake?

14. april 2017

Det her er måske mere et lille bitchflip end noget andet..

Jeg har prøvet mange hårfarver, men den lyserøde af slagsen har altså fanget min opmærksomhed og det er blevet til en lille kærlighedsaffære! Så efter Helen Lucca  farvede mit hår lyserødt, som ses nede på billedet. Ja så ville jeg forsøge at vedligeholde den smukke farve.

Jeg fik anbefalet at prøve Milkshake Conditioning Direct Color, for den skulle åbenbart kunne give samme lyserøde farve! Da lønnen tikkede ind på kontoen, spenderede jeg lige lidt over 200kr på sådan en tube med pink hårfarve i. Der står på anvisningen, at det skal puttes i nyvasket håndklæde tørt hår, så i bad med mig og så en hurtigt håndklæde tørring!

1. gang jeg prøvede Milkshake hårfarven

Første gang var jeg ret forsigtig med at bruge for meget farve. Jeg vidste jo ikke hvor hidsig den ville reagerer i mit hår? Så jeg blandede det godt op med balsam.. nok for godt. For der skete i hvert fald INGENTING? Selvom det fik lov til at sidde i håret i 45 minutter, og ikke 30 minutter som det anbefales i brugsanvisningen. Jeg var rimelig skuffet, og følte lidt det var spild af hårfarve? Men på den anden side, kunne jeg også godt lidt se – at der nok havde været for meget balsam i forhold til hårfarve i den blanding jeg havde lavet.

2. gang jeg prøvede Milkshake hårfarven

Var i onsdags! Her fik hårfarvetuben et ORDENTLIGT klem! Den skulle satme ikke have for lidt, det her helt sikkert. Denne gang var der klart mest pink i den blanding, og da jeg puttede det i håret kunne jeg også tydeligt se farven i mit lyse hår. Det fik denne gang lov til at sidde i 1 time, for jeg skulle være sikker på at mit hår sugede al farven til sig. Jeg vaskede det ud med shampoo, og da jeg føntørrede det…. var der sket INGENTING! Som i absolut ingenting?! WTF! Så har jeg virkelig spildt mine penge. Jeg troede jeg ville få smukt pink hår, så fik jeg bare… ingenting? Det samme som før. Jeg er faktisk vildt skuffet? Udover at jeg skulle få smukt hår, ville jeg også have lavet en youtube video om det, men det bliver jo så heller ikke til noget? Det er så ØV!

Jeg er blevet anbefalet at prøve en pink colorbomb fra Maria Nila Stockholm eller fra Revlon. Jeg er KÆMPE fan af Revlon, og den koster 69kr? Det kan kun blive bedre! Så når næste løn kommer, så må jeg købe den og håbe på at få et bedre resultat!

Kan jeg anbefale Milkshake? Nææ… ikke baseret på denne oplevelse. Mon ikke der er et produkt, der rammer plet? Det håber jeg! 

  Skriv svar