Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Hårpleje

Olaplex, virker det?

9. april 2017

Let’s talk about… Olaplex

Jeg er muligvis lidt sent ude, taget i betragtning hvor mange der ALLEREDE har snakket Olaplex halvt ihjel. Men jeg synes at, størstedelen af omtalen virker påtaget. Ja, faktisk er jeg ret overbevist om, at de fleste er blevet betalt for at sætte produktet på en pedistal? Det virker næsten som om, at den dybe tallerken er blevet opfundet på ny med Olaplex? Eller er jeg den eneste der har det sådan?

Jeg har lavet den ultimative opskrift på en for(h)årskur, der snart kommer på Luxplus. Men jeg synes alligevel Olaplex, er et produkt der skal diskuteres for sig selv (i hvert fald på min blog). Så jeg har selvfølgelig researchet lidt, og Olpalex selv skriver at hemmeligheden at de i samarbejde med to ph.d. forskere i kemi og materiale, har udviklet et molekyle, der er fri for silikone og olier. Molekylet både beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur både under og efter en kemisk behandling.
Hvis I har fulgt lidt med på min instagram, vil I have opdaget at jeg farver mit hår ret ofte! Olaplex er angiveligt bedst for skadet og kemisk behandlet hår, så jeg har vel det mest optimale udgangspunkt

Skadet hår ✔️ Farvet/kemisk behandlet hår ✔️

Jeg har naturligvis kun brugt Olaplex No. 3, da de to andre kun er til brug i salon. Det anbefales at bruge den 1 – 2 gange om ugen, så det har jeg gjort! Når jeg bruger det, lader jeg det sidde i håret i en time. Bare for at være sikker på, at mit hår får den optimale pleje!

Sådan gør du:

 1. Gør dit hår vådt under bruseren, og kram vandet ud af det. Dit hår skal være håndklæde tørt, når du putter produktet i.
 2. Tid til at putte hårkuren i håret, og du skal ikke være nærig med produktet! Det skal fordeles i hele håret, fra rod til spids.
 3. Lad det sidde i håret fra 10 min – 1 time, alt efter hvor tiltrængt det er!
 4. Gå i bad og skyl hårkuren i.
 5. Følg herefter din normale rutine, vask håret og afslut med en god balsam.

Jeg får afgjort blødere hår, men gør det noget som andre hårkure ikke gør? Jeg ved det ikke.. Mit hår er silkeblødt, medgørligt og ingen frizz overhovedet! Men jeg er ikke så sikker på, at jeg vil sætte den på en pedistal som så mange andre.

Men blødt hår? Det garanterer jeg dig at du får!  ✨

Vil du læse hele min opskrift, til lækkert forårshår? Læs indlægget her på Luxplus

Skriv svar