Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Mode

Jeg kvæler min dårlige samvittighed i sarkasme

24. april 2017

Ja.. sikke en overskrift! Men det er altså rigtigt. Jeg er heldigvis i et meget lykkeligt forhold på 4. år. Jeg har været studerende i de 3,5 ud af 4 år. P derimod har arbejdet gennem hele vores forhold, og da han er drøn dygtig til sit arbejde, har han også taget et par skridt op af karrierestigen. Det betyder også, at han altid har tjent væsentligt mere end jeg har. Faktisk kan jeg slet ikke forestille mig, hvad jeg skulle stille op med alle de penge – hvis jeg fik hans løn hver måned! Eller.. jeg skulle da nok få dem brugt. Men du ved hvad jeg mener!

Bytte bytte købmand, kan ikke bytte tilbage

Sandheden er; jeg er med 90% sikkerhed en af Danmarks mest forkælede piger i et forhold. P gør ALT for mig. Det er uden at overdrive, og kun med ganske få undtagelser. Men da jeg har været studerende det meste af vores forhold, og satser på at tage et par år mere som studerende, så kommer jeg ikke til at kunne give ham, hvad han giver mig.
Jeg ved godt, at et forhold ikke handler om hvem der giver hvem hvad, og hvem der giver mest. Men jeg har lyst til at forkæle ham lige så meget, som han forkæler mig. For man bliver jo glad, når man får ting man ønsker sig?

Alle er vel en smule materialistiske?! 

Åh nej, hvad tænker de andre?

Er nogle gange det jeg bekymrer mig mest om. For jeg er typen der gemmer min dårlige samvittighed bag sarkasme, og en hård tone når andre spørger. For de ved, lige så vel som jeg ved, at det er mig der har skudt papegøjen. P er drømmemanden på utallige måder! Men nogle gange, når jeg hører hvad jeg selv siger.. Så kan jeg ikke lade være med at tænke, at jeg lyder simpelthen så utaknemmelig og nederen. Nærmest som om det er en selvfølge at P fx. køber et nyt sæt undertøj til mig. Selvom jeg har 12 sæt i forevejen (og det har jeg faktisk!). Men når jeg er kæk i bemærkningen, og måske fremstår utaknemmelig.. så er det faktisk bare fordi.. jeg godt ved, at jeg er pisse heldig. Jeg er heldig, at P ikke forlanger eller forventer at det samme kommer tilbage til ham. Det er en af mange grunde til, at jeg elsker ham så forbandet højt!

Jeg har verdens bedste kæreste, og jeg er taknemmelig for alt han nogensinde har gjort for mig ❤️

I fredags fik jeg dette smukke sæt undertøj af P. Efter jeg har skrevet artikel om det til Hunkemöller, og havde det med hjemme for at tage billeder – så var jeg klar over… jeg kunne ikke leve uden netop det sæt! Derfor var P så skide sød, at købe det til mig. Hvor sød er han lige?

 • Svar
  VenterPaaVinBlog
  25. april 2017 den 11:34

  Årh, altså jeg er både tosset med at få og give – det handler jo også om at ens kæreste har tænkt på en, og det gør en glad, det er jo ikke kun selve gaven, man bliver glad af (:

  – A

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   2. maj 2017 den 10:39

   Du har så evigt ret! Det er altid tanken der tæller 🙂

Skriv svar