Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Drmmer om store cocktails og pink hr! Uden at vide
 • Utroligt man kan have det s sjovt nr man er
 • Jeg er s pave stolt Min seje lillebror med et
 • Jeg er typen der kber blomster til sig selv Jeg
 • At klappe sm sde geder er nsten helt terapeutisk I
 • Ad This holographic lipgloss from essencecosmetics is insane Wearing
 • I dag er dagens arbejdsstation en rd velourstol med kaffe
 • Har nu en tan der er god nok til at
Mode Rejser

Forfør foråret med koraller og blomsterprint

19. april 2017

Forfør foråret med blomsterprint og koraller

Er du også ved at være lidt træt af det grå forårsvejr? Det samme her.. Jeg vil høre fuglene synge, og mærke solens varme stråler på min kind. Jeg vil svede lidt, når jeg går ud af hoveddøren fordi jeg har taget ALT for meget tøj på! Sådan vil jeg føle, for dét er forår. Heldigvis kan du tyvstarte på forårsfølelsen og forføre sindet med farvestrålende undertøj og smukke blomsterprint fra Hunkemöller. Jeg har især to favoritter blandt forårets kollektioner, og I slipper ikke for en introduktion!

Blomsterprint som en ægte fashionista

Den første jeg vil introducere for jer er Yvonne! Hun er smuk som en sommer eng, og jeg synes simpelthen bare hun høre til i undertøjsskuffen. Hun er elegant, farvestrålende og hun giver mig bare lyst til at være spontan og nyde livet. Jeg er rimelig sikker på, at jeg får stor glæde af Yvonne de næste mange år. Pasformen er helt perfekt, og en lille kavalergang sniger sig også frem, når hun kommer på. Til BH’en har jeg valgt en brasiliansk trusse, med flot matchende motiv og blonder.

Hunkemöller Bra Party Yvonne BH

En farve eksplosion af koraller

Dronningen af foråret, og min absolutte favorit hedder Orena og er lige landet i butikkerne! Jeg kan slet ikke få nok at den strålende røde farve, og de forførende detaljer i denne uvatterede longline BH. Jeg går ellers ALDRIG med uvatterede BH’er, for det komplimenterer ikke min barm. Men den her… den sidder som om den var specialdesignet til mig. Den sidder rigtig flot, og kan bruges til rigtig meget selvom den er så farvestrålende! Til Orena har jeg også valgt en brasiliansk trusse, med blonder all the way! Den gør KUN gode ting for min bagdel, og den vil sikkert gøre det samme for din.

Bra Party hos Hunkemöller

Har du ikke set det endnu? Lige nu har Hunkemöller et tilbud, du ganske ikke må gå glip af! Du kan tage 3 af dine yndlings BH’er, og KUN betale for 2 af dem! Bliver det bedre? Niks! Nu tænker du måske;

Hov, jamen Camilla – du har kun valgt 2 BH’er?

Ja, her i indlægget! Men du kan læse det fulde indlæg inkl om den tredje BH på Hunkemöllers blog ?

  Skriv svar