Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Hårpleje

Få gløden tilbage i håret med MIN forårskur!

11. april 2017
Olaplex, Uniq One

Solen kysser mig blidt på kinden, med sine lune solstråler. Derfor er det blevet tid til, at få liv i håret igen – for det er trods alt den vigtigste access en pige har! Jeg ved ikke med dit hår? Men mit hår trænger til en makeover, efter en lang og kold vinter! Men hvad gør man for at få det lækre flagrende hår, der er misundelsesværdigt? Jo nu skal du bare høre! Jeg har nemlig lavet en lille samling af produkter, og en hyggelig guide til hvordan, du får et stort og skinnende hår igen, der er mere end almindeligt klar til foråret!

Mine 3 yndlingsprodukter

 1. Revlon Uniq One leave-in hårkur
 2. The Wet Brush hårbørste
 3. Toni and Guy Glamour Shine Spray

Revlon Uniq One

Er MIN YNDLINGS leave in hårkur! Det er jo the shizzle! Det har en meget særpræget duft. Jeg kan faktisk ikke beskrive duften. Udover at den dufter som frisørsalon! Mit hår dufter, som om jeg lige er trådt ud af en frisørsalon. Hvor pisse fedt er det lige? Jeg har salon hår HVER DAG! Jeg bruger produktet, når mit hår er håndklæde tørt, og så sørger jeg for at bruge min yndlingsbørste, til at fordele det helt ned i spidserne! Du får med garanti blødt og glansfuldt hår af at bruge det, og du undgår frizz fuldstændig.

The Wet Brush

Når du skal rede dit hår igennem, vil jeg klart anbefale at du bruger en Wet Brush. Jeg er typen der altid ender med, at have halvdelen af min hårpagt siddende i min hårbørste efter jeg har redt mit hår. Derfor er jeg KÆMPE FAN af The Wet Brush. Det unikke ved WetBrush er dens Intelliflex børstepigge (hvad end det så er), der let glider igennem selv det mest filtrede hår. De fleksible børstepigge masserer blidt hovedbunden og øger blodcirkulationen. Du kan desuden bruge til til extensions også! Jeg elsker at bruge den, og det gør bare det hele SÅ meget nemmere!

Toni & Guy Glamour Shinespray 

For det første, så synes jeg generelt Toni and Guy laver nogle rigtig gode produkter, til en overkommelig pris! Og de har altså gjort det igen. Deres glamour shine spray, bruger jeg som en finish til mit hår. Det skal i tørt hår, og jeg sprayer det fra øret og ned i håret. Undgå at komme tæt på hovedbunden, da det fedter håret til! Produktet efterlader dit hår med et glamourøst skinnende salonhår. Det er et musthave til foråret!

Læs også mit indlæg om Olaplex

Du kan læse det fulde indlæg på Luxplus 

  Skriv svar