Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Min hverdag

Min store nedsmeltning…

23. marts 2017

faktisk har jeg haft mange små, men det kan godt nogle gange føles som én stor! ..

Februar

Det hele startede da jeg bestilte et par smukke ruskindsstøvler på en engelsk hjemmeside, som jeg havde prøvet i London (ja, det var da skide dumt at jeg ikke bare købte den I LONDON – men det er for nemt at være bagklog). Jeg fik dem hjem efter 4 dage (sygt hurtig levering), og til min store skuffelse er DEN ENE sko for lille..

*TIME OUT* nærlæste du her? DEN ENE sko er for lille.. den højre sko passede perfekt på min fod, men den venstre.. tror jeg har klumpfod? Det i sig selv, fik mig lidt op i det røde felt for at være ærlig. *TIME OUT SLUT* 

Jeg sender dem tilbage d. 16/2 med Post Nord. Jeg tænker.. der går max 2 uger, så når de destinationen i Belgien.


Februar

Ved siden af dette har jeg kæmpet lidt med min Iphone.. den har fra “naturens” side 16GB hukommelse, for det var billigst. Men nu da jeg er begyndt at instagramme mere, så er kvaliteten og stylingen af billederne også blevet et af mine interesseområder. Og jeg synes simpelthen ikke at Iphone leverer den kvalitet jeg gerne vil have. Jeg tror at den fyldte hukommelse, er årsag til at min telefon i perioder bare lukker ned. Den får et black out, og herefter kræver den strøm for at genstarte. PISSE IRRITERENDE!

Derfor har jeg længe gået med tanken om, faktisk at købe en ny telefon med et bedre kamera og en større hukommelse. Den jeg havde kig på, koster lige knapt 6.000kr. Hertil skal jeg så betale de 2000kr af på min Iphone.. så det ville ende med at blive en ganske dyr telefon.

MEN SÅ TÆNKTE JEG… ?

Hvorfor ikke købe et kamera? Hvis jeg alligevel går efter en ny mobil på grund af hukommelse og kamera, hvorfor så ikke investere i et lækkert kamera og et stort hukommelseskort til? Jeg luftede idéen for P, som synes det var en rigtig god idé. Jeg var lidt oppe at køre den dag faktisk, for i stedet for 6.000kr på en ny telefon, så kunne jeg bruge 2.500kr på et nyt Nikon kamera! P og jeg tog i Elgiganten for at kigge på kamera, og jeg fandt lige det kamera jeg gerne ville have.

Da vi kom hjem lå der en stor regning til mig

Fra HK.. 1.400 kr for A-kasse og Fagforening. Og så røg jeg lige ned i kuldkælderen. Jeg skylder både P og mine forældre penge for noget restskat, og små lån for at kunne overleve da jeg var ulønnet praktikant. Så jeg har haft svært ved at se mig ud af min økonomiske situation. Pludselig var der bare meget længere til det kamera.


Marts

Jeg er snot forkælet! 

Jeg klagede min nød til både P og mine forældre.. de tre mennesker er grunden til, at jeg lever som prinsessen på ærten, uden at have en krone på kontoen! De gik nemlig sammen om, at købe mit drømme kamera fra Nikon ❤️  Det kom i sidste uge, og jeg ELSKER det!

Desuden fik jeg en besked i onsdags (sidste uge) om, at den engelske virksomhed netop har modtaget mine sko! Det tog Post Nord en hel måned at sende mine sko til Belgien, men jeg hentede dem på posthuset igår – og jeg kan slet ikke vente med at tage dem i brug!


Nedsmeltning 2.0

De sidste par dage har der været en lille nedsmeltning på vej, og igår fik jeg den så! Jeg har en drøm om at læse en kandidat på ITU, men deres adgangskrav er vanvittige. Jeg har forsøgt at samle mig om, at sende en fantastisk ansøgning. Jeg er bare hele tiden bange for, at den af den ene eller anden årsag ikke er god nok? Jeg vil SÅ GERNE ind. Så jeg tør ikke sende den, før jeg føler den er perfekt. Og så har jeg forsøgt at få scannet mit eksamensbevis ind fra SDU, for at finde ud af at det er tilgængeligt elektronisk…
HERUDOVER arbejder jeg (heldigvis) rigtig meget i Hunkemöller de næste måneder, men det betyder at jeg ikke rigtig har haft tid og overskud til at samle mig om den ansøgning.. eller at søge ind på andre kandidater overhovedet.

Der er ansøgningsfrist d. 1/4, og jeg føler mig virkelig bagud!

I onsdags

kulminerede mine nedsmeltninger.. eller faktisk er jeg bare presset. Men altså, jeg smører min madpakke om morgenen og tager den med i en Bianco pose. Og den glemmer jeg simpelthen på busstopstedet. Der er virkelig tomt på kontoen, så det panikker jeg faktisk lidt over. Dog panikker jeg nok mest fordi, jeg ved at når jeg begynder at glemme ting – så er jeg altså liiidt for stresset. Det samme gjorde jeg da jeg skulle op til min bachelor eksamen (max presset). Jeg kan også se på min hud, at jeg er begyndt at få mere fedtet og uren hud, hvilket også normalt kommer når jeg føler mig stresset..


Sød chef!

Jeg skulle egentlig have arbejdet idag (som ville være 8. dag i streg), men jeg forsøgte at komme af med min vagt. Og jeg har heldigvis en kanon sød, forstående og max fleksibel chef – der hjalp med med at bytte den!

Så idag har jeg fri! Min dag skal først og fremmest bruges på, at søge ALLE interessante kandidatuddannelser. Så håber jeg også at få tid til at blogge lidt mere. I aften skal jeg ud og spise med nogle af arbejdspigerne fra Strøget, og så skal vi sørme ind og se “Skønheden og Udyret” i biografen!

Jeg glæder mig ❤️

  Skriv svar