Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Min hverdag

Når veninder kan kurere forkølelse.. midlertidigt!

31. marts 2017

I onsdags var mit overskud til et langt varmt bad, et kaffebesøg hos Louise (som forresten også er morblogger – og en lækker én af slagsen!), og et smut forbi DTU til åbent hus på Maskin Mester Skolen i Lyngby. Efter det stod den på ren afslapning, i håbet om at slippe af med al min snot og være frisk til to lange arbejdsdage!

Altså jeg blev ikke rask… og er sådan set stadig syg ?

Når man som jeg arbejder i butik, arbejder man på nogle lidt skæve tider. Derfor kan det til tider være svært, at få passet et socialt liv ind imellem arbejde, træning og søvn! Så jeg trodsede mit helbred og tog hjem til kære Loui.. nogle gange har man bare brug for andet selskab end sin samlever (selvom P er dejlig!). Loui lavede en stor kande te, ME var lagt og vi fik snakket om alting og ingenting. Det var VIRKELIG rart. Jeg ved ikke med dig, men jeg snakker i hvertfald om andre ting med mine veninder end jeg gør med P. Og Louise er bare nøjagtigt lige så tosset, og slesk som jeg selv!

Samtale emne eksempel: 
Hedder kæden “Søstrene Grene” i virkeligheden dét, fordi “Søstrene” har en dirty hemmelighed?

& det skal siges, det kan vi more os gevaldigt meget over!

Louise har sammen med H verdens skønneste dreng på 10 måneder. Han sov lur det meste af tiden, men jeg nåede lige at se ham 10 minutter. Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så glæder jeg mig faktisk lige så meget til at se ham, som jeg glæder mig til at se min veninde.. Det er skamfuldt, og må faktisk være skide irriterende som mor der gerne vil se sin veninde!

Men se ham lige ?

Han er da for lækker ?

  Skriv svar