Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Livsstil Min hverdag

Bikram Yoga mod uren hud?

9. marts 2017

Skærmbillede 2017-03-09 kl. 12.15.43

Jeg har hørt mange ting om bikram yoga, og jeg ved faktisk forbavsende lidt om det.. For at være helt ærlig, så har jeg faktisk aldrig dyrket yoga og det har heller aldrig været min ting (hvis man kan sige det?). Jeg har altid dyrket kampsport, eller dyrket god gammeldags styrketræning! Dertil vil jeg tilføje.. i mine teenage år var jeg utrolig smidig, men da jeg stoppede med at dyrke kampsport, stoppede jeg også med at strække så meget ud. Faktisk er jeg mega stivbenet, og min læg kramper efter en løbetur. Og jeg har længe set, på forskellige yoga influencers – som jo har utrolig smidige lange flotte muskler – og som i øvrigt kan få sin krop til at stå i helt umenneskelige stillinger. Jeg personligt er ret misundelig.. primært på deres flotte muskulatur! Og det skulle jo oven i købet være godt for helbredet?

Så? …

Jeg skal prøve det trendy hotte nye Bikram Hot yoga. Hvis du er en af de få, der ikke har hørt om det endnu – så er det 1,5 times yogatræning i et lokale der er opvarmet til ca. 40 grader. Puha.. jeg bliver helt svedt ved tanken.

MEN …

Det skulle ikke kun være godt for vægten og musklerne, men faktisk også for ens hud! Hvis du har læst min blog, så har du fundet ud af at jeg tidligere har lidt af akne. Jeg får til tider stadig små udbrud, men slet ikke på samme niveau som jeg tidligere har! Dog er hele min blog jo med skønhed i fokus, så da Studio Vesterbro kontaktede mig… ja så var jeg mere end almindeligt nysgerrig! For hvad hvis man kan kombinere træning, med at få en lækker, sund og blød hud? Det skulle efter sigende være den massive svedproduktion, der udrenser huden fuldstændig! Og det skal helt sikkert testes. Jeg tager selvfølgelig før- og efterbilleder og holder jer opdateret undervejs!

Lige nu har Studio Vesterbro et fantastisk tilbud, i samarbejde med downtown!
DU KAN FÅ TILBUDDET HER

DU KAN FØLGE MED PÅ MIN INSTAGRAM!

  Skriv svar