Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Drmmer om store cocktails og pink hr! Uden at vide
 • Utroligt man kan have det s sjovt nr man er
 • Jeg er s pave stolt Min seje lillebror med et
 • Jeg er typen der kber blomster til sig selv Jeg
 • At klappe sm sde geder er nsten helt terapeutisk I
 • Ad This holographic lipgloss from essencecosmetics is insane Wearing
 • I dag er dagens arbejdsstation en rd velourstol med kaffe
 • Har nu en tan der er god nok til at
Hudpleje Skønhed

Det skal du UNDGÅ for at få smuk hud!

28. februar 2017

Guide til smukkere hud

Smuk hud er de flestes store ønske! Det kan kræve mange penge, og meget tid – men faktisk er der nogle helt elementære ting, der kan have stor betydning for din huds udseende! Det bliver et stort NEJ TAK, til mange ellers behagelige ting i hverdagen.. er du klar?

NEJ TAK – til lange bade

Alle kender følelsen, efter en lang dag… når man bare lader det varme vand  sile ned over ens krop. Det er befriende, og alle dagens strabadser bliver skyllet væk! Men faktisk er det smadder usundt for din krop. Varmt vand udtørrer huden, da det opløser hudens naturlige lag fedt. For tør hud kan faktisk lede til hudlidelser, og forøger risikoen for eksem.

NEJ TAK – til at skrubbe huden med håndklædet

I stedet for at tørre dig med dit håndklæde, skal du duppe dig tør med håndklædet! Sådan skåner du bedre huden mod unødvendig irritation. Afslutter du den med en tyk og lækker bodylotion, så er du halvvejs mod den smukke hud.

NEJ TAK – til uplejet hænder

God hygiejne er altid en god ting, men gå efter milde sæbeprodukter uden for meget parfume.. jo mindre des bedre! Det skyldes bl.a. at for meget håndvask fjerner huden naturlige fugtbarrierer, der beskytter huden mod irritation.

NEJ TAK – til at gå i seng med makeup på

Er du typen der lige smutter i seng, uden at fjerne makeup først? Det er et kæmpe NO GO! Rens altid dit ansigt af for makeup og snavs inden du går i seng, og afslut dagen med plejende produkter, der beskytter din hud og afstresser den efter en lang dag.

NEJ TAK – til parfumeholdige produkter

For så vidt muligt, bør du styre i en stor cirkel uden om rense- og plejeprodukter med parfume i. Gå hellere efter produkter, der er godkendte i samarbejde med Astma Allergi Danmark. Så er du sikker på at du minimerer risikoen for, at få irriteret hud eller allergi.

JA TAK – til rigelig med vand

Drik rigeligt med vand! Tommerfingerreglen er faktisk, at du bør drikke mindst 1,5 liter vand om dagen. Det skyldes at vand har stor indvirkning på din huds væskebalance. Det er simpelthen nødvendigt for huden, for at den kan holdes spændstig!

Kilder: Neutral, Cancer.dk, Costume

  Skriv svar