Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Drmmer om store cocktails og pink hr! Uden at vide
 • Utroligt man kan have det s sjovt nr man er
 • Jeg er s pave stolt Min seje lillebror med et
 • Jeg er typen der kber blomster til sig selv Jeg
 • At klappe sm sde geder er nsten helt terapeutisk I
 • Ad This holographic lipgloss from essencecosmetics is insane Wearing
 • I dag er dagens arbejdsstation en rd velourstol med kaffe
 • Har nu en tan der er god nok til at
Hudpleje

Ansigtsmasker til DIN hudtype!

26. februar 2017

I denne kolde og kedelige måned, er det både sundt og godt med en smule selvforkælelse! Man kan hurtigt blive deprimeret, huden mister sin glød og det kan være svært, at finde motivationen til noget som helst. Men der intet som god hudpleje og velvære, der får humøret op.

Hudtyper kan sagtens variere, an på hvilken årstid vi befinder os i. For eksempel har jeg virkelig svært ved at kontrollere min fedtede hud om sommeren, mens jeg om vinteren faktisk har decideret tør hud og kæmper med at fugte den tilstrækkeligt til ikke at krakelere. Derfor har du højst sandsynligt brug for en kombination af flere produkter! En der både hjælper med at fjerne overskydende fedt fra huden, men også en som efterfølgende går ind og hjælper huden med at genvinde fugt balancen! Jeg har især haft to favoritter til min hud fra denne samling af lækre ansigtsmasker.

Ansigtsmaske til tør hud

Decléor exfoliating cream with oil er perfekt til tør hud. Denne maske efterlader ganske vist huden en smile fedtet, men bryder man sig ikke om det, kan man nemt og hurtigt tørre huden af med et stykke papir. Ellers anbefaler jeg, at du lader olien sidde – for det er ualmindelig sundt for din hud! Dit resultat vil være en hud i balance. En hud der får nyt liv. En hud der er klar til det kolde vejr. Normalt har jeg fedtet hud, men jeg er faktisk helt vild med den her ansigtsmaske. Jeg kan mærke hvordan olien virkelig går ind og arbejder i min hud. Især dagen efter er huden virkelig forandret.

Ansigtsmaske til fedtet hud

Juvena pure cleansing refining peeling er en peelingmaske der efterlader huden silkeblød. Det er en blød creme med korn i, der fint sliber hudens døde hudceller af. Den er nem at påføre og fordele i hele ansigtet. Den køler huden ned, og det føles virkelig rart. Man kan ikke altid mærke, om huden er stresset – men en kølende ansigtsmaske kan virkelig gøre en forskel!

Ansigtsmaske mod akne

Montagne Jeunesse cucumber peel off masque er udviklet specielt til at modvirke akne i T-zonen. Det er en dybderensende maske, der går ind og arbejder i de urenheder du har i ansigtet. Den fjerner døde hudceller og efterlader huden silkeblød. Desuden er den kølende og afstressende for huden!

Ansigtsmaske mod porer og hudorme

Shills deep cleansing black mask er din bedste ven, hvis du lider af åbne tilstoppede porer og hudorme. Tilstoppede porer kommer ofte af åbne porer, der bliver fyldt med makeup og snavs fra dagen, som ikke inden sengetid bliver fjernet ordentligt. Når huden ikke renses, ophober der sig døde hudceller i porerne. De døde hudceller tilstopper altså porernes åbninger, hvilket oftest resulterer i, at talg ophobes i porerne, og hermed dannes der hudorme! Denne maske er både den nemmeste, og mest effektive maske at bruge, da du vil kunne både se og mærke forskel allerede efter første anvendelse!

 

Læs det fulde indlæg på LUXPLUS og få udførlige anvendelsesguides til ALLE maskerne!

  Skriv svar