Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag Rejser

Nu er jeg klar igen!

8. januar 2017

For det første..

G O D T   N Y T Å R !! ?

Som du nok har bemærket, så har der været lidt stille her på bloggen… Jeg har siddet begravet i min bachelor opgave, og jeg har næsten følt mig kvalt. Det var bare nødvendigt at lægge alt andet på hylden, og fokusere 110%. Den er nu afleveret, og jeg er igen klar til at “underholde” (jeg håber du føler dig underholdt, når du læser min blog!) dig igen.

Så hvad sker der ske nu? Jo altså for det første, så skal jeg seriøst overholde mine nytårsfortsæt!

Har du ikke læst om mine nytårsfortsæt? Find dem her

▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️

Jeg har trænet 2 gange i denne uge… ikke som jeg gerne ville, men jeg afleverede trods alt først min opgave i torsdags! Nu er jeg ovenpå igen, og klar til at sparke røv. Imorgen skal jeg ud at løbe igen, for nu skal jeg altså blive god til det! Ellers får jeg en skøn veninde på besøg, og dagen kommer til at stå i hyggens tegn.

På tirsdag, skal jeg besøge Helen Lucca igen, og jeg glæder mig til at hun drysser sit magiske talent støv ned i mit hår, og forvandler mig til et helt nyt menneske (igen) ✨

Psst…. du kan følge med på min snapchat: vingaarddk og min instagram!

Det plejer ikke at være kedeligt, og jeg tvivler på at det bliver det denne gang!

Ellers går jeg og tæller ned til mine afsluttende eksaminer d. 23/01 og d. 27/01, hvor jeg kan kalde mig bachelor!

Om 3 uger rejser jeg til London med P ❤️

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer, og jeg håber du vil følge med!

  Skriv svar