Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Hudpleje Makeup Skønhed

Slip af med akne og ar

15. januar 2017

FullSizeRender (5)

Jeg har sat mig for at prøve den meget omtalte dermaroller! Min er fra Luxplus og har nåle på 0,5mm. Dette er et redskab, der har været meget omtalt af diverse skønhedsbloggere, men virker dermarolleren virkelig så godt, som de siger? Det har jeg sat mig for at finde ud af. Jeg har både urenhud og oileret hud. Så min hudtype bør være perfekt, for at man virkelig kan se forskellen når jeg har brugt min dermaroller over nogle uger. En dermaroller skulle både fjerne urenheder, ar, reducere fine rynker, hjælpe på appelsinhud og øge produktionen af collagen i huden! Det er ren win/win/win.

Dermarollerbehandlinger! Glæder mig til at kunne dokumentere forandringerne #dermaroller #luxdermaroller #luxplus #olay #elizabetharden #hudpleje #reducererynker #skønhed #skønhedsguide #skønhedsblog #urenhud #beautyblog #skincare #oilyface #beautyguide #antiaging #pimpleremover #wrinklereduction

Jeg starter med at fugte mit ansigt med Elizabeth Arden fugtighedscreme, for at huden ikke tager skade. Inden jeg bruger min dermaroller vasker jeg den med vand og sæbe, samt desinficere den med sprit eller håndsprit. Jeg kører den hen over mit ansigt i forskellige retninger 4 – 5 gange eller i ca. 5 minutter.

Dermaroller Olay antiaging

Efter jeg har brugt min dermaroller, lægger jeg den i blød i sprit/alkohol for at fjerne alle bakterier. Det er derfor vigtigt, at du under ingen omstændigheder deler din dermaroller med nogle, da det kan give betændelse grundet bakterieblanding.
Herefter bruger jeg et anti-aging serum fra Olay, der reducerer rynker og fine linjer i ansigtet, samt har en opstrammende og beroligende effekt på huden!

 

Læs hele indlægget OG se før- og efter billeder på Luxplus! 

 • Svar
  Karina Lund Nissen
  28. december 2016 den 15:37

  Er det mig der ikke kan finde ud af at finde artiklen på luxplus? Vil gerne læse noget mere 🙂

Skriv svar