Husk at du kan følge mig på Instagram

 • ReklameGave Jeg er stadig helt forelsket i den lyserdehellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Ferie det er LIGE mig ferie vinterferie selfie lipgoals essencecosmeticshellip
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Jeg har fet de var KMPE! Ls mere phellip
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
 • hautestockco
Beauty Hudpleje

Appelsinhud kan blive fortid!

19. januar 2017

Appelsinhud

Ja du læste rigtigt… jeg har prøvet nogle produkter, der grangiveligt skulle få appelsinhuden til at forsvinde! Er du nysgerrig efter at vide om det er rigtigt? Så læs med her!

Til en hvis grad, har alle der er over 20 vidst appelsinhud ét eller flere steder.. det siges at være ganske uundgåeligt, men det ved jeg nu ikke helt. Selvfølgelig kan man træne, spise sundt og alt det der kedelige man alligevel kun overholder de første 48 timer. Eller man kan gøre som mig..

bruge nogle produkter der ikke bare glatter huden ud,

men som også giver dig silkeblød hud. Det er ikke kun dejligt, det er absolut nødvendigt i den “bidende” kulde. Mod appelsinhuden bruger jeg Vita Liberata Anti Cellulite Smoother Treatment, og når gelen har trukket ind i huden, forkæler jeg den med en lækker bodylotion, hvor jeg især er vild med Natura Siberica Frozen Flowers Firming Body Cream.

Hvis du spørger producenten?

Ja, hvis du spørger dem.. så skule cellulite gelen hjælpe med, at nedbryde affaldsstoffer og dermed gøre huden både blødere og glattere. Den indeholder en masse plejende ingredienser, der skulle hjælpe med at løsne kroppens affaldsstoffer og altså gøre appelsinhuden usynlig. Gelen lover afgjort ikke, at appelsinhuden forsvinder og ej heller at celluliten vil blive elimineret fuldstændig.
Min bodylotion, der også fungerer som en firming creme, gør aldringsprocessen langsommere, den skulle gør huden mere elastisk og ungdommelig at se på. Bodylotionen indeholder vigtige vitaminer for huden, der tilsammen skulle give en effekt på udseendet af huden.

Din daglige rutine

For at få de bedste resultater, så vil jeg anbefale at du får gang i en god træningsrutine (hvis du ikke allerede, er knivskarp og i gang med dit nytårs fortsæt! – in that case.. YOU GO!). Efter dit velfortjente (og lange) varme bad, er det tid til at komme i gang med en hurtig og nem rutine. Når du bruger gelen, skal du bruge 15 pump til hvert problem område. Jeg har inddelt mine lår i yder- og inderlår og balder. Når jeg har smurt mig ind på begge ben, lader jeg det tørre ind, inden jeg bruger den lækre bodylotion. Den er kølende på huden (hvilket er super lækkert!), og den absorberes hurtigt ind i huden.

Man skal helst gentage rutinen hver dag, men på grund af travlhed og mangel på overskud til ALT, så har jeg kun fået gjort det hver anden dag (i gennemsnit).

Resultater

Nu til hele grunden til, at du læser det her blogindlæg!

Jeg var mere end almindeligt skeptisk, da jeg først begyndte dette eksperiment! 

Selvom jeg kun er 22, har jeg også fået appelsinhud. Især mine yderlår har været et fokusområde, under dette eksperiment. Men jeg kan faktisk se resultater, selvom jeg ikke har behandlet mine lår hver dag! Jeg har ikke tabt mig i centimeter, men min hud er blevet væsentlig glattere og absolut baby-numse-blød. Hvem vil ikke have hud, der er SÅ blød? Jeg er ganske tilfreds med resultaterne, og dette er efter brug i ca. 1 måned. De bliver klart fast inventar på min hylde, og ikke mindst i min kuffert til sommer!

Du kan læse hele indlægget, OG om en hemmelig træningsrutine på Luxplus

  Skriv svar