Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Mode Rejser

Hunkemöller juleevent i billeder

22. december 2016
SAS flyvinge, Hunkemöller event

SAS flyvinge, Hunkemöller event

I sidste uge, var jeg til et fantastisk juleevent med Hunkemöller, lidt uden for Amsterdam. Det blev holdt på et stort og smukt oppyntet hotel med stukke i loftet, 2 pejse, en stor spisesal. Og ja.. hele hotellet bestod udelukkende af store suiter med lækre hästenssenge.. mindre kunne jo ikke gøre det!

IMG_4873

Vi startede med at få små håndmadder, bobler og så tog vi billeder af den smukke lokation. Efterfølgende spillede vi pakkeleg og drak varm kakao, imens nogle af de andre piger fik skudt billeder. Jeg vandt en varmedunk og et par lyserøde fluffy sokker i pakkelegen!

Jeg vandt den hvide, og Marie som jeg bl.a. rejste med, vandt den grå. På bagsiden af den hvide varmedunk, var der bundet et par lyserøde varme sokker på, og de har små sløjfer.. simpelthen så søde!

Hunkemöller varmedunk med cozy sokker.

Du kan købe den hvide varmedunk med sokker til her og den grå varmedunk her

Herefter var det vores tur til at blive stylet. Helt ærligt… jeg ville ønske at der kom en hjem til mig hver morgen, og gjorde mig lækker! Selvom jeg faktisk foretrækker at lægge min makeup selv.

Jeg var rimelig klar, til at spille lækker foran et kamera, som I måske kan fornemme! ?

Desværre gik det ikke helt sådan… Men I vil helt sikkert kunne se, hvor sjovt vi havde det med at lege modeller for en dag! Er I klar? …

Hunkemöller juleevent photoshoot

Som I nok kan se, havde vi det virkelig sjovt da vi fik taget de her billeder. Ja faktisk så meget, at jeg tydeligvis glemte både at åbne øjnene, og se nogenlunde lækker ud.. Nu ved jeg, og alle I hvorfor jeg ALDRIG bliver model.. Jeg er ikke fotogen, og jeg er alt for glad for mad! Men tjek lige hvor sød Marie ser ud ?

Hunkemöller juleevent photoshoot

Instruktionerne var, at vi skulle se glade, overraskede og spille på at vi gav hinanden julegaver. Vi fik et grineflip, og fotografen kørte sit eget show! Det var underholdende, men jeg havde lidt håbet, at jeg kunne se godt ud på bare ét af dem… that didn’t happen!

HKM Santa baby

Selvom jeg VIRKELIG anstrenger mig på det her billede, for at se sød og fotogen ud! 

Faktisk har jeg altid drømt om at blive model.. da jeg var yngre (ja.. nu taler jeg som om jeg er 40), var jeg virkelig tynd. Altså uanset hvor meget jeg prøvede, kunne jeg ikke få mine inderlår til at røre hinanden – nu er de uadskillelige! Men i hvert fald, jeg gik til castings, trænede 5 gange om ugen. Jeg stod faktisk ret skarpt i mange år. Det hele faldt lidt til jorden, da jeg begyndte på universitetet – jeg ændrede mine prioriteter. Men kender I det? Drømmen sidder sådan lidt fast i en, så det havde da været dejligt, hvis jeg bare havde set drøn lækker ud på samtlige billeder!

Kan I ikke se, hvor hårdt jeg anstrenger mig nedenfor måske? Jeg knuger jo den dyne som… ja jeg ved ikke lige.

Til bloggen 2

Efter alle havde fået taget billeder, skiftede vi til glamour outfittet så vi var klar til en overdådig middag. Og det var VIRKELIG lækkert!

Til forret fik vi laks, til hovedret fik vi hakkebøf på bund af kartofler med pommesfrites til, og til dessert fik vi en lækker æblemuffin med is!

Til eventet var der desuden stillet en photobooth op, hvor man tage forskellige accessories på og som I kan se ovenfor.. så havde vi det ok sjovt. Primært fordi man ikke rigtig vidste hvornår, den ville tage billedet!

Nadja, Marie og jeg

 

Igen… Ikke særlig fotogen, men for pokker vi havde det sjovt! Og det er nok det mest behagelige tøj, jeg nogensinde har skulle forsøge at se lækker ud i!

Hunkemöller Photobooth

Vi havde det MEGET sjovt!

Det var et fantastisk sjovt, smukt, underholdende, inspirerende event og jeg elsker, at møde alle de andre ambassadører, få sludret og spise god mad!

Uh, og så fik vi lov til at se den nye swimwear kollektion! Jeg kan slet ikke vente, med at vise jer det hele.

Til bloggen 1

Outfits: 

Du kan købe Sarahs flotte hvide trøje her.
Køb Maries lækre morgenkåbe her
Køb Emmas fluffy hvide trøje med tekst her

Tak Hunkemöller, jeg glæder mig allerede til det næste ?

Psst…. husk du kan følge mig på både instagram og facebook

  Skriv svar