Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Parforhold

Alt det man ikke taler om

17. december 2016

I hvert fald ikke med andre end sin partner…. 

Når man indleder et forhold, så er alt fryd og gammen. Man er nyforelsket. Man er lykkelig. Man er næsten i ekstase. Sexlivet er nærmest misundelsesværdig.

Men hvad så, når nyforelskelsen lægger sig?

Ja, hvad så? Når hverdagen melder sig? Når man går og er lidt småstresset? Eller oplever humørsvigninger? Så er man kommet ned fra den lyserøde sky, man svæver ikke mere og man kan godt tænke på andet end lige, hvornår man skal ses igen. Men er det normalt? Det er der ingen der taler om!

Hvorfor er vi blevet til et samfund med blærerøve, om hvor perfekt livet er.

Spørger du mig, så sætter vi ALT for høje krav til forholdet 

Det ville i min verden, være underligt hvis man aldrig kom ud af nyforelskelsen.. og jeg ville formentlig ikke have nogle venner. For hånden på hjertet, man bliver lidt træt af, at høre på nyforelskede mennesker. Det er jo det eneste de taler om!

Lad mig fortælle dig, hvad der sker når du har været sammen med din kæreste i mere end 4-6 måneder.

I finder tilbage til jeres hverdag, med venner og familie.
– Føler du dig nedprioriteret? Sæt på på det! Det betyder nemlig, at din kæreste har et socialt liv ved siden af dig – hvor fedt er det lige? Så får du tid til at pleje dig til, drikke dig fuld i billig hvidvin med veninderne og se din yndlingsserie, uden brok fra din kæreste!

– Skændes I allermest om, hvad I skal spise til aften? TILLYKKE! Så er I fuldstændig ligesom resten af Danmarks befolkning. Okay… måske skændes I ikke ligefrem om det, men det er også kun fordi du ikke tør at sige, at du faktisk bare har lyst til burger og pizza hver dag! Så når han foreslår noget med grøntsager, så siger du begejstret ja. For han skal nødig tro, at du måske er lidt tyndfed?!

– Jeres sexliv er langt fra som Samanthas i SATC… sikke en skuffelse. For alle dine andre veninder fortæller om deres sprudlende sexliv, der næsten lyder for godt til at være sandt. Når man kommer så langt, til at flytte sammen. Så er der bare andre ting der fylder mere. Studie, arbejde og indkøb. Her skal du hanke op i dig selv, og huske på, at kærlighed kan vises på mange måder! Tager du opvasken og ordner vasketøj, er det en lige så kærlig gestus (hvis ikke bedre).

Det handler om at gøre livet lidt lettere for hinanden. 

Du er ikke unormal, hvis du ikke har lyst hele tiden. Tværtimod!

Og glem ALT om de ligegyldige facebook memes, om hvordan dit forhold burde være. Det er tydeligvis en single, der har skrevet dem allesammen!

Kærlighed er mange ting, så bare husk at nyd hinanden ❤️

1b7b471982b78bb2da83551ee86981f2

  Skriv svar