Husk at du kan følge mig på Instagram

 • ReklameGave Jeg er stadig helt forelsket i den lyserdehellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Ferie det er LIGE mig ferie vinterferie selfie lipgoals essencecosmeticshellip
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Jeg har fet de var KMPE! Ls mere phellip
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
 • hautestockco
Mit Liv

SoMe nørd søger arbejde

19. november 2016

Uddannelse

Jeg er lige nu i gang med en videregående uddannelse på Syddansk Universitet i Slagelse. Jeg læser en professionsbachelor i erhvervssprog og it-baseret markedskommunikation. Uddannelsen afsluttes i januar 2017 og derfra søger jeg nye udfordringer i en fuldtidsstilling. Uddannelsen er på engelsk, jeg taler og skriver sproget tilnærmelsesvis flydende.

Når jeg har afsluttet min uddannelse har jeg 210 ECTS point, hvilket er 30 ECTS point mere end en ”almindelig” bachelor, da mit praktikophold på 7. semester giver mig de sidste 30 ECTS point.

Erfaring

I min praktik hos Benjamin Media, startede jeg en uge inden lanceringen af det nye online madunivers Måltid, og har siden været med til at opbygge Måltid på de sociale medier; facebook og instagram. Jeg har taget del i at lave indholdsstrategier til både Facebook og Instagram. Jeg har haft tæt kontakt med vores tre tilknyttede bloggere Anne au Chocolat, The Food Club (Ditte Ingemann) og Madet Mere (Thomas Alcayaga). Jeg har også arbejdet i CMS systemer. Ydermere har jeg tastet opskrifter, og hjulpet med opbygningen samt vedligeholdelse af bagkataloget. Jeg har i samarbejde med produktchefen, opsat og skrevet nyhedsbreve. Herudover har jeg stiftet bekendtskab med photoshop, og kan bruge Google Analytics. Jeg går analytisk til værks, for at følge de seneste trends og kunne skabe relevant content. Jeg har arbejdet meget selvstændigt, og er god til at gribe flere bolde.

Desuden er jeg intern ambassadør for Hunkemøller, hvor jeg bl.a. deltager i events forskellige steder i Europa og hjælper med at øge kendskabsgraden gennem sociale medier. Jeg blogger på hobbybasis om skønhed og livet generelt. Jeg har netop skrevet min første kontrakt med Luxplus.

Står du og mangler én? Kontakt mig på: camillabvingaard@gmail.com

  Skriv svar