Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Min hverdag

Stilhed på bloggen

25. oktober 2016

stille-nr-20121

Undskyld…

Jeg er simpelthen så ophængt (føler jeg), at jeg bare har total smidt ud – at jeg faktisk har en blog?

Lige pt sveder jeg over min bachelor, som skal afleveres i starten af januar og knokler på min praktik plads! Jeg elsker at arbejde, men så er man nødt til at nedprioritere mindre vigtige ting (som bloggen her).

Der sker sindssygt meget, og jeg har bl.a. lige være i New York, på Manhatten! Jubii ??  Jeg lover der kommer et blogindlæg om ikke så længe, for det var en super fantastisk tur, og har du ikke selv været der endnu, er det et must-see.

  Skriv svar